Home / Vrijwilligerswerk / Stagekans voor MaS leerlingen

Stagekans voor MaS leerlingen

Leuke stage aangeboden voor middelbare scholieren!

Wat doen:

Je zorgt er voor dat de organisatie zichtbaar wordt op de website.
Je ondersteunt de organisatie van de Zomerparkdag 2013, deze wordt jaarlijks inseptember gehouden. Je helpt met het bijhouden en invullen van de website vanAmbacht Samen. Je belt een contactpersoon op van een organisatie die zich heeftopgegeven om op de website te komen.

Met behulp van een standaardlijst interview je de contactpersoon van eenvereniging of maatschappelijke organisatie. Je stelt dan samen met dezecontactpersoon de tekst op die op de website komt. Vervolgens maak je eenprofiel aan van de gegevens die je in het interview hoort, laat deze tergoedkeuring lezen aan de contactpersoon en zet dit op de website.

 

Wanneer:

Deze stage wordt het hele jaar door gehouden, de website is altijd in de lucht.Je stage is wel na schooltijd en/ of in de vakanties. Je bepaalt met jestagebegeleider de tijden waarop jij je inzet voor je stage.

 

Wat wordt er van je gevraagd:

Je durft mensen te bellen met een aantal vragen, je kunt een contactaangaan en je vindt het leuk om de uitkomsten van het gesprek op de computer teplaatsen.

 

Organisatie:

AmbachtSamen is een platform met als doel om alles wat in  Ambachtplaatsvindt, te verbinden via de website www.ambachtsamen.nl

 

Interesse:

Zie jij jezelf stage lopen bij AmbachtSamen? Neem dan contact op metmevrouw W. Slotboom via w.slotboom@h-i-ambacht.nl

 

Vermeld hierbij de volgende gegevens.
School;
Klas;
Naam;
Geboortedatum;
Telefoon vast;
Telefoon mobiel;
E-mail;

Waarom wil je stage lopen bij AmbachtSamen.

Deze informatie staat ook op de website van Stagekans.

Top