Home / Overige / Van keuken tot badkamermeubel

Van keuken tot badkamermeubel

Keukens en Badkamermeubel

Wanneer je je huidige woning gaat verbouwen of je nieuwe huis gaat opknappen, dan komt daar een hoop bij kijken. Van nieuw meubilair tot stoffering en van sanitair tot keuken, het creëren van je droomhuis is een leuke, maar flinke klus. Natuurlijk moet je de tijd nemen om het juiste meubilair en bijpassende verlichting en accessoires te vinden. Hetzelfde geldt voor de keukenruimte en de badkamer. Haastige spoed, is zelden goed.

 

Kies je stijl en opstelling

Keukens zijn er in ontelbaar veel soorten, stijlen en uitvoeringen. Van klassiek en landelijk, tot modern en design. Wat past bij jou en niet onbelangrijk, welke opstelling past in de daarvoor bestemde ruimte? Een rechte keuken is zeer geschikt voor een wat kleinere oppervlakte. Heb je juist meer ruimte, kies dan voor een hoekopstelling of een eilandkeuken. Het voordeel van een eilandkeuken is dat je krukken aan het eiland kunt plaatsen. Door van het eiland ook een zitruimte te maken, creëer je een gezellige sfeer.

 

De perfecte badkamer

Ook voor de badkamer geldt dat de keuze uit sanitair eindeloos is. Kies je voor alleen een douche of juist een bad, of heb je ruimte voor allebei? Heb je extra opbergruimte nodig? Kies dan voor een badkamermeubel met grote lades of kastruimte. Een badkamermeubel ziet er niet alleen mooi uit, het biedt ook praktische opbergruimte voor spullen als handdoeken, schoonmaakspullen en toiletartikelen. Hierdoor blijft de badkamer netjes en overzichtelijk.

 

Badkamer- en keukenspecialist.

Helemaal ideaal is het wanneer je een bezoek kunt brengen aan een showroom waar zowel keukens als badkamers verkocht worden. Dit scheelt je niet alleen een hoop tijd, je kunt er ook terecht voor professioneel advies, het maken van een passend ontwerp en je kunt alles mooi op elkaar afstemmen. In de meeste gevallen kun je er ook terecht voor wand- en vloertegels. Zo kun je de badkamer en keukenruimte van a tot z samenstellen. Wanneer je ervoor kiest om alles in dezelfde stijl en kleurstellingen door te voeren, ontstaat er een mooi geheel. Kies ervoor om je aankopen thuis te laten bezorgen en monteren. Zo heb je zelf nergens omkijken naar.

Top