Home
Alle artikelen
Plaats een artikel
Onze leden
Over ons
Uw profiel
F.A.Q.
Support
 
 

Veelgestelde vragen

 
"Voor wie?"

Dit is het online netwerk van Ambacht Samen. Dit netwerk vertegenwoordigt een schat aan vakkennis, slagkracht en cijfers. Een van onze doelstellingen is om de potentie hiervan te benutten. Delen is weten!"Hoe werkt het?"

Om de nieuwe manier van netwerken te kunnen beleven moet u eerst uw profiel zo compleet mogelijk invullen. Hoe meer u invult, hoe hoger u in de netwerklijst komt te staan, wat weer zorgt voor een grotere kans op interessante samenwerkingen."Hoe verbeter ik mijn netwerkscore?"

Stel uzelf zo compleet mogelijk voor met behulp van tekst, foto's en eventueel video. Zorg er vooral voor dat u een pasfoto heeft en dat uw profiel niet op anoniem staat!

Bekijk andere contactpersonen en voeg ze toe aan uw netwerk. Een laagdrempelige manier is het geven van een digitaal visitekaartje.

- Nieuwtjes

Plaats een interessant artikel en nodig andere contactpersonen uit om hier op te reageren.

- Plaats reacties bij actuele artikelen.

Uit de 100 profielen met de beste netwerkscore kiest het platform elke maand een actieve gebruiker en geeft deze extra aandacht in de rubriek 'gebruiker van de maand'."Zijn al mijn persoonlijke gegevens zichtbaar?"

U kunt zelf bepalen in welke mate uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere gebruikers."Hoe kan ik mijn persoonlijk profiel aanpassen?"

Via 'Uw profiel' kunt u uw profiel aanvullen. U dient wel ingelogd te zijn."Waarom zijn er ook persoonlijke interesses opgenomen in mijn profiel?"

Wanneer u meer gegevens opgeeft in uw profiel, vindt u gemakkelijker personen in het netwerk met dezelfde interesses. Hierdoor heeft u een aanknopingspunt om uw gesprekken aan te gaan. Deze persoonlijke interesses vindt u terug in de verschillende netwerkruimtes."Hoe kan ik mijn wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen?"

Klik op 'login' rechtsbovenin uw scherm en vervolgens op 'wachtwoord kwijt'. Vul uw emailadres in en het bijbehorende wachtwoord wordt naar dit adres verstuurd. (Controleer voor de zekerheid ook uw Spambox!)
 


"Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?"

Ga naar 'Uw profiel' en vervolgens naar 'Persoonlijke introductie'. Klik op 'verander uw gebruikersnaam en / of wachtwoord'. Wijzig uw gegevens en klik op opslaan."Ik ontvang geen mail / notificaties. Hoe kan ik dit veranderen?"

Voordat u dit verandert: Controleer voor de zekerheid uw spambox. Het kan zijn dat e-mail en notificaties in uw spambox terecht zijn gekomen. Is dit niet het geval? Ga naar 'Uw profiel' en vervolgens naar 'Persoonlijke introductie'. Klik op 'verander uw e-mailadres'. Wijzig indien gewenst uw e-mailadres en klik op 'opslaan'."Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?"

Ga naar 'Stel uzelf voor' en vervolgens naar 'Persoonlijke introductie'. Scroll naar beneden naar nieuwsbrief en klik op de 'verander uw abonnement'-knop. Wijzig uw gegevens en klik op 'opslaan'."Mijn profiel, of een deel hiervan is verdwenen. Hoe krijg ik deze weer compleet?"

Als uw profiel, of een deel daarvan, is verdwenen, is het niet noodzakelijk om deze zelf weer aan het vullen. Neem contact op met Wididi en stuur ons een mail via het contactformulier."Content die ik verwijderd heb staat nog op Google, hoe kan ik dit verwijderen?"

U kunt deze informatie helaas niet zelf verwijderen. Gemiddeld duurt het een paar weken voordat Google deze verwijdert."Wat kan ik doen als mijn vraag hier niet bij staat?"

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons