Home
Alle artikelen
Corona
Plaats een artikel
Uw profiel
Vragen?
Afbeelding van Burgemeester Jan Heijkoop bedankt zorgpersoneel, hulpverleners en huisartsen
Burgemeester Jan Heijkoop bedankt zorgpersoneel, hulpverleners en huisartsen

9 juli 2020 08:32
Afbeelding van Gemeentebode Jaap Visser naruim 24jaar trouwe dienst met pensioen
Gemeentebode Jaap Visser naruim 24jaar trouwe dienst met pensioen

9 juli 2020 08:30
Afbeelding van Ambachters denken mee over mobiliteit
Ambachters denken mee over mobiliteit

9 juli 2020 08:28
Afbeelding van We zullen ze nooit vergeten
We zullen ze nooit vergeten

67 oorlogsslachtoffers Hendrik-Ido-Ambacht 1940-1945
22 juni 2020 11:26
Standaard afbeelding voor artikelen
Buurtgezinnen zoekt steun- en vraaggezinnen

Welk gezin heeft steun nodig of kan steun bieden?
17 juni 2020 11:27
Afbeelding van Zin in iets leuks/lekkers? Bestel een High Tea Box, cadeaus of soep-aan-huis.
Zin in iets leuks/lekkers? Bestel een High Tea Box, cadeaus of soep-aan-huis.

Bezorgen in HIA/Zwijndrecht/Ridderkerk ZONDER BEZORGKOSTEN door By Caatje.nl
26 mei 2020 08:01
 
 
 

SSKW: grote steun voor Vrijwilligers(organisaties)

 
VrijwilligersPas -Bemiddeling -Drukwerk -Vraagbaak - Trainingen -Administratieve ondersteuning -LuisterendOor - Vergaderruimte -Flexwerkplekke
Bemiddeling
Het is leuk om vrijwilligerswerk te doen en het is er in allerlei soorten en maten. Op onze website staan meer dan 600 vacatures, maar welke past bij U? Bij het SSKW lopen iedere dag, tijdens kantooruren, mensen binnen die vrijwilligerswerk willen doen. Meestal worden zij meteen geholpen. Dan hebben zij een gesprek van een uur waarin wordt kennisgemaakt, afgetast wat zij leuk vinden en gekeken of daar een passende vacature voor is. Vaak loopt iemand mét afspraak de deur uit. We horen daarna graag of de bemiddeling gelukt is. En na een paar maanden bellen we de vrijwilliger op én de organisatie waar hij/zij actief is, om te vragen of ze nog tevreden zijn. Zo niet, dan wordt er gepraat. ?t Kost wat, maar dan heb je ook wat: tevreden vrijwilligers en tevreden vrijwilligersorganisaties!

Wat doen we nog meer
Het SSKW doet niet alleen aan vrijwilligersbemiddeling. U kent ons misschien van het drukwerk dat we voor vrijwilligersorganisaties verzorgen. Of van de trainingen voor bestuursleden en vrijwilligers. Maar we verhuren ook apparatuur en Sinterklaaspakken en we doen de administratie als een organisatie daar even geen mensen of kennis voor heeft.

Misschien bent u of kent u een van de 9000 vrijwilligers die een VrijwilligersPas heeft? Wij doen daar de acquisitie voor, drukken de pas en de brochure met kortingen en verzorgen de hele administratie erom heen.

Onze vereniging
Is een laagdrempelige organisatie zonder winstoogmerk. We zijn gevestigd in Dordrecht en de gemeente Zwijndrecht heeft ons gevraagd ook het vrijwilligerswerk in Zwijndrecht te ondersteunen.
Ons doel is het bieden van een zo breed mogelijke ondersteuning aan vrijwilligers(-organisaties). Voor ?elk ontbrekend stukje? kunt u bij ons terecht. We hebben inmiddels ca. 600 leden, die tegen een gereduceerd tarief van onze diensten gebruik maken.

Ons pand
In ons pand is het goed toeven. De ramen in de ronde pui gebruiken we om de kleurige vacatures op te hangen. Organisaties en kleine bedrijfjes kunnen bij ons kantoorruimte huren, vergaderen of (tijdelijk) een flex-werkplek huren. En ?. we bieden aanstormend talent de gelegenheid om gratis bij ons te exposeren, gewoon omdat wij dat leuk vinden.

Kortom het SSKW is een laagdrempelige organisatie, waar ?alles? mogelijk is tot het tegendeel wordt bewezen.SSKW, Spuiweg 93, 3311 GT  Dordrecht ? tel. 078-6137029 ?www.sskw.nl


Adres

Internet
Adres
Spuiweg 93
 
3311GT Dordrecht

Locatie

Links

Trefwoorden

Reacties