Home / Evenement / DiscoFeest

DiscoFeest

Het meest foute 70’s & 80’s feest van Nederland

Het is zes jaar geleden dat The Pink Edition van Ron’s DiscoFeest cc Cascade op z’n kop zette. De kaarten waren binnen een paar dagen uitverkocht. Het feest was gezellig, bijna legendarisch zogezegd. De video circuleert nog steeds op het net….maar ja…. na dat hoogtepunt werd het stil. Waar was het DiscoFeest gebleven?
De insiders wisten het: Sluimerend zocht het zijn weg naar een nieuwe editie met de allure, het vermaak en de gezelligheid van toen. De eruptie is aanstaande: Op 22 december 2012 barst een nieuwe editie van het DiscoFeest los!

The Wedding
De nieuwe editie van het DiscoFeest heeft als titel ‘The Wedding’ en wordt in trouwkleding gevierd! Gezelligheid, gemoedelijkheid, hilariteit en ├Ęchte hits uit de jaren ’70 en ’80, gedraaid door DJ Ron van Gorp (ZAP! FM) laten de oude tijden herleven. De tijden dat je verliefd en verloofd was….misschien zelfs al getrouwd!

Dresscode
Weet je nog dat je die trouwjurk nog weleens een keer zou willen dragen? Of dat je graag zou willen weten hoe zo’n jurk je zal staan?… Nu krijg je de kans want de bedoeling is dat we allemaal in trouwkleding gaan feesten. Er is zelfs een prijs te winnen voor het mooiste trouwpaar!
Maar je moet natuurlijk wel lekker kunnen dansen! Zonder dans & disco is het DiscoFeest niet het feest waarop het feestbeest het beste feest.

Bestel snel !
Wees er snel bij! 
De toegangskaarten zijn sneller uitverkocht dan dat je denkt. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Cultureel Centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht.

Top