Home
Alle artikelen
Corona
Plaats een artikel
ANBI
Uw profiel
Vragen?
Wie zijn wij?

Tip!

  • De Brug Online
    Lees Weekblad De Brug Online
 
 
 

Symposium AmbachtSamen

 
Geachte Mede-Ambachter,Op donderdag 30 mei organiseert stichting Ambacht Samen een symposium met als thema ?Samen werken of Samenwerken?Tijdens een interactief programma krijgt u gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en in gesprek te komen met mensen die een inspirerende kijk op samenwerken hebben.Geen programma waarbij u alleen luistert, nee er wordt juist naar u geluisterd.

Een perfect moment om nieuwe contacten op te doen en concrete afspraken te maken. Uw komst is altijd zinvol, uw inbreng gewenst.U komt in gesprek met ervaringsdeskundigen uit verschillende disciplines zoals onderwijs, zorg, bibliotheken, sport, ondernemen en gemeente.

De bijeenkomst zal professioneel geleid worden door Fred Meerhof, een man met een inspirerende visie op diverse mogelijkheden van samenwerking.De avond zal worden afgesloten door burgemeester Heijkoop.Vindt u samenwerken belangrijk? Vindt u het leuk nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar te inspireren? Dan zien wij u graag op het symposium.Het volledige programma vindt u op: www.ambachtsamen.nlVriendelijke groet,

Stichting Ambacht SamenLet op: U heeft voorafgaand aan het symposium vanaf 18:00 uur de gelegenheid om deel te nemen aan een eenvoudige maaltijd. Een mooi ?startmoment? om al met elkaar in gesprek te komen. U hoeft zich niet aan te melden voor het bijwonen van het symposium, maar wel als u gebruik wilt maken van deze maaltijd.

Tijd en locatie:

Datum: Donderdag 30 mei

Tijd: Van 19:30 uur tot 21:30 uur Inloop vanaf 19:00 uur.

Locatie: De Blije Borgh

Gerard Alewijnsstraat 18

3341GD H.I. Ambacht KKijk ook op:

www.ambachtsamen.nl

www.facebook.com/ambachtsamen

@ambachtsamenSymposium bijwonen

Naam
Email
Maak uw keuze
 ik kom naar het Symposium en eet vanaf 18:00 uur mee met Ambacht Samen  
 ik kom naar het Symposium en ben aanwezig vanaf de inloop om 19:00 uur