Home
Alle artikelen
Corona
Plaats een artikel
ANBI
Uw profiel
Vragen?
Wie zijn wij?

Tip!

  • De Brug Online
    Lees Weekblad De Brug Online
 
 
 

Veelgestelde vragen

 
"Voor wie?"

Dit is het online netwerk van Ambacht Samen, van en voor alle Ambachters. Op Ambacht Samen kun je gratis artikelen aanmaken en delen."Hoe werkt het?"

Om artikelen te kunnen plaatsen moet je eerst je profiel zo compleet mogelijk invullen. Hoe meer je invult, hoe hoger je in de netwerklijst komt te staan en hoe makkelijker het wordt om met anderen in contact te komen."Zijn al mijn persoonlijke gegevens zichtbaar?"

Je kan via je profiel instellingen zelf bepalen in welke mate persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere gebruikers. Invullen van persoonlijke gegevens is nooit verplicht. Wil je iets niet delen vul het dan niet in."Hoe kan ik mijn persoonlijk profiel aanpassen?"

Via profiel kun je je profiel aanmaken en aanpassen. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Kies een wachtwoord wat niet te kort is en wat je makkelijk kan onthouden."Waarom zijn er ook persoonlijke interesses opgenomen in mijn profiel?"

Wanneer je meer gegevens opgeeft in je profiel, wordt het gemakkelijker anderen in het netwerk met dezelfde interesses te spotten. Daarmee heb je een aanknopingspunt om contact te leggen of informatie te vinden en delen. "Hoe kan ik mijn wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen?"

Klik op 'login' rechtsbovenin uw scherm en daarna op 'wachtwoord kwijt'. Vul je emailadres in volg vervolgens de instructies die je per e-mail ontvangt. Geen mail ontvangen en weet je zeker dat je emailadres bekend moet zijn, controleer dan of de e-mail misschien in de spam folder van je e-mail terecht is gekomen.
 


"Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?"

Ga naar profiel en vervolgens naar 'persoonlijke introductie'. Klik dan op 'verander uw gebruikersnaam en / of wachtwoord'. Wijzig de gegevens en klik op opslaan."Ik ontvang geen mail / notificaties. Hoe kan ik dit veranderen?"

Controleer altijd voor de zekerheid eerst je spam folder. Het kan zijn dat e-mail en notificaties in als spam worden gezien en in de spam folder van je e-mail terecht komen. Is dit niet het geval? Ga dan naar 'Uw profiel' en vervolgens naar 'Persoonlijke introductie'. Klik op 'verander uw e-mailadres'. Wijzig dan eventueel je e-mailadres en klik op 'opslaan'."Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?"

Ga naar 'Stel jezelf voor' en vervolgens naar 'Persoonlijke introductie'. Scroll naar beneden naar nieuwsbrief en klik op de 'verander uw abonnement'-knop. Wijzig je gegevens en klik op 'opslaan'."Artikelen die ik verwijderd heb staat nog wel op Google, hoe kan ik dit verwijderen?"

Deze informatie kun je helaas niet zelf verwijderen. Het kan een paar weken duren voordat Google de informatie verwijdert."Wat kan ik doen als mijn vraag hier niet bij staat?"

Heeft je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.