Home
Alle artikelen
Corona
Plaats een artikel
Uw profiel
Vragen?

Wat zijn uw hobby's?

Wellness” 
 
Fotografie en klussen” 
 
Motorrijden en fotografie” 
 

 

Tip!

  • De Brug Online
    Lees Weekblad De Brug Online
 
 

Introductie

 
jeugdspeelpark

Multimedia
   
   
1   9   

Contact
 
E-mailjeugdspeelpark@gmail.com
Telefoon078 - 681 43 61
MobielPrivé
 

route

Andere netwerken
Www.jeugdspeelpark.nl
https://www.jeugdspeelpark.winkelkarretj

Mijn verhaal

Het Jeugdspeelpark is er voor jong en oud. Een omschrijving is moeilijk te geven. Er is voor ieder wat wils, een speeltuin, dieren, educatie .... noem maar op!

Zowel ouderen als kinderen komen op het park om te wandelen, te spelen en om naar de dieren te kijken. Ook is er gelegenheid om een kopje koffie, limonade of een ijsje te kopen. ​

Educatie en plezier hand in hand Scholen komen ook graag op bezoek. Speciaal voor scholen zijn er pakketten samengesteld.

Daarnaast organiseert het Jeugdspeelpark verschillende workshops, zoals een vogelvoerkrans maken voor de vogels of een mooi kerststukje voor op de tafel. Tevens is het mogelijk om onze blokhut te huren voor kinderfeestjes. En om het helemaal een compleet kinderfeest te maken, is het ook mogelijk om drie verschillende verkleedkisten te huren voor een sprookjesboomavontuur, prinsessen/ridderfeest of een heus piratenfeest.

Over Jeugdspeelpark Hendrik-Ido-Ambacht


Het is een uniek park dat al bestaat sinds 1972. In 2003 is er begonnen met een totale renovatie, die in oktober 2005 resulteerde in een geweldige voorziening voor jong en oud. In 2016 is er begonnen met de bouw van een nieuw Jeugdspeelpark, wat op 7 juli 2018 de deuren heeft geopend voor het publiek

En we blijven vernieuwen. Nieuwe lesprogramma's voor de scholen, workshops voor de kinderen en nieuwe evenementen.

Spelenderwijs leren
​Kinderen maken plezier, maar leren ook spelenderwijs veel over flora en fauna. Je leert er bijvoorbeeld dat een kip een ei legt, appels aan een boom groeien en niet zomaar uit de supermarkt komen.​Er zijn veel verschillende dieren te zien, van muis tot pony. Op een groot gedeelte van het terrein kun je spelen, met voor elk wat wils.


Voor jong & oud
Zowel ouderen als kinderen komen op het park om te wandelen, te spelen en om naar de dieren te kijken. Ook is er gelegenheid om een kopje koffie, limonade of een ijsje te kopen. ​Educatie en plezier hand in hand Scholen komen ook graag op bezoek. Speciaal voor scholen zijn er pakketten samengesteld.