Home
Alle artikelen
Corona
Plaats een artikel
Uw profiel
Vragen?

Wat zijn uw hobby's?

reptielen” 
 
Tuinieren, klussen en fotografie” 
 
Fotografie en klussen” 
 

 

Tip!

  • De Brug Online
    Lees Weekblad De Brug Online
 
 
https://clips.crowfile.com/_clips_/23/cc68815a8f9dc898b606a6401f70be65.jpg?1
Persoonlijk profiel 

Nieuwe Hoop  

Nieuwe Hoop

Contact
 
E-mailAlleen voor leden
Telefoon078 - 611 48 98
MobielAlleen voor leden
 
Andere netwerken
https://www.nieuwehoop.nl

Mijn verhaal

Nieuwe Hoop is een Kringloopbedrijf met als doel armoede en eenzaamheid te bestrijden. We willen mensen activeren anderen te helpen in het dagelijks bestaan. Om dit te realiseren is Nieuwe Hoop begin 2013 een kringloopwinkel gestart. Hiermee steunt Nieuwe Hoop meerdere lokale goededoelen met geld en middelen. Ondertussen werken er op 4 verschillende locaties meer dan 200 mensen dagelijks aan deze missie!

Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Aan de ene kant kunnen we verschillende organisaties zoals de lokale voedselbank steunen met financiële hulp maar ook mensen met goederen, huisraad en kleding dat bij ons wordt gebracht door betrokken buurtgenoten.

Aan de andere kant bieden we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor hebben mensen met een lichamelijk- en verstandelijke beperking of psychische problematiek de mogelijkheid een gelijkwaardig bestaan te leven door een zinvolle dagbesteding te bieden naar draagkracht. Ook bieden we de mogelijkheid voor mensen om zich klaar te stomen om weer aan het werk te gaan in de maatschappij.

Nieuwe Hoop opereert lokaal. Door lokaal te opereren helpen we mensen in de directe omgeving van het project. Dit zorgt voor draagkracht in de maatschappij. De kracht van 'samenwerken' is van groot belang, omdat we een missie hebben die niet in geld uit te drukken is zijn we afhankelijk van mensen die 'hun steentje willen bijdragen'. Daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers.

Voor bedrijven biedt Nieuwe Hoop de kans om je naam te verbinden aan onze organisatie. We werken ondertussen samen met tientallen bedrijven waarbij we samen een maatschappelijke voorwaartse beweging willen inzetten!

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie via info@nieuwehoop.nl

Interesses

Ik sta open voor...

Zakelijke partners
Medestanders voor mijn initiatief
Aandacht voor mijn onderneming
Ik ben geïnteresseerd in...

Samenwerking
Ondernemen
Leefbaarheid