Home / Evenement / 3e plaats voor Tara Werkman uit Hendrik-Ido-Ambacht

3e plaats voor Tara Werkman uit Hendrik-Ido-Ambacht

Op zaterdag 22 februari werd in Tilburg de jaarlijkse Willem II Bokaal verreden. Deze nationale wedstrijd werd uitgeschreven door de Tilburgse Kunstrijvereniging en verreden in het IJssportcentrum Tilburg. Kunstrijvereniging de Drechtsteden werd in deze wedstrijd in diverse categorieën vertegenwoordigd door 8 rijdsters.

Meerdere podiumplaatsen
In de categorie Aspiranten A waren er podiumplaatsen voor de twee jonge kunstrijdsters Britt Harmsen en Tara Werkman. Tara Werkman uit Hendrik-Ido-Ambacht reed een krachtige kür met mooie sprongen en eindige hiermee op een welverdiende 3e plaats. Clubgenootjes Britt Harmsen (8) uit Puttershoek, Esra Drijver (9) uit Dordrecht en Do Hoogerbrugge (8) uit Hendrik-Ido-Ambacht eindigden op respectievelijk de 2e, 9e en 10e plaats. In de categorie Pupillen A reed de 8 jarige Emilie Schop uit Dordrecht een kür met mooie sprongen en pirouettes. In een veld van 11 deelneemsters eindigde Emilie op de 6e plaats.

Bij de Recreanten C reed Kim van der Laars (17) uit Dordrecht een kür met ogenschijnlijk gemak, krachtige bewegingen en een mooie presentatie. Kim eindigde hiermee op de 1e plaats. In de categorie Proms B genoot de 12 jarige Sanne Haanstra uit Dordrecht zichtbaar tijdens het rijden van haar kür en sprong twee mooie Axels. Clubgenote Chealsy van Heumen (12) uit Rotterdam reed een kür met veel vaart met hoge en krachtige sprongen. Sanne en Chealsy eindigden op de 6e en 12e plaats.

De rijdsters werden gecoacht door Jacqueline Voll uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Top