Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij

Maak kennis met Ambacht Samen!
AmbachtSamen is een Stichting die tot doel heeft om burgers en organisaties in Hendrik-Ido-Ambacht met elkaar te verbinden, optimaal op elkaar af te stemmen en te stimuleren. We zien mogelijkheden om onze maatschappelijke doelstellingen met interessante projecten op een goede en aansprekende manier te ondersteunen. Stichting Ambacht Samen schakelt via een aantal enthousiaste Ambachters. We stellen ons aan u voor.

Wico van Helden

Wico is de voorzitter van het bestuur. Hij heeft zijn sporen reeds verdiend in het bedrijfsleven met name gericht op ICT.
Meer over Wico

Jelle van der Weijde

Jelle is de secretaris van het bestuur. Hij is na een carrière in de gezondheidszorg, in de het bedrijfsleven actief geweest als internationaal business developer voor innovatieve technologie onder andere bij Philips Healthcare.
Meer over Jelle

Denny Nugteren

Denny is de penningmeester van het bestuur en mede initiatiefnemer van de stichting. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van personen en bedrijven vanuit een financiële achtergrond. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als bestuurder en/of toezichthouder van verenigingen en stichtingen.
Meer over Denny

Martin de Keizer

Martin de Keizer, Martin is directeur/eigenaar van uitgeverij De Brug en Xebius Media Groep. Hij zorgt voor verbinding van lokaal nieuws via weekblad De Brug. Hij geeft Ambacht Samen op deze manier een platform om de website ambachtsamen.nl te promoten.
Meer over Martin

Top