Home / Hobby / Amazing with Grace

Amazing with Grace

Mijn passie

Mijn naam is Heleen Lowiessen ik ben getrouwd met Andre Lowiessen en samen hebben wij 4 kinderen Chantal, Alicia, Lèvi en Shelsey.

Na het overlijden van onze hond Cindy (Roteb Terrier) die 16 jaar is geworden, was het verdriet in ons gezin erg groot. Vandaar dat wij ons in een ras passend bij ons gezin hebben verdiept. We wilden een leuke gezinshond met een lief karakter zonder haaruitval en weinig huid/haar geurtjes. Zo zijn wij bij de Irish Soft Coated Wheaten Terrier uitgekomen.

Na een tijdje overal te hebben geïnformeerd en gezocht zijn we bij een fokster Saskia Klein [uit het noorden van het land] terecht gekomen. Zij verwachtte een nestje en wij kwamen op de wachtlijst. Gelukkig werden er genoeg pups [7] geboren, zodat wij onze Cheyenne Cailean from Draperstown kregen.

Ondertussen hebben wij 2 Wheatens Cheyenne en Abbygail, haar dochter.

AMAZING WITH GRACE

De naam Amazing With Grace heb ik gekozen omdat het ongelofelijk met genade/gratie betekent. Eigenlijk vind ik ieder wezen wat geboren wordt een wonder. Het is nog steeds iets wat niet door mensen in elkaar kan worden geknutseld [al zijn we al wel heel ver hierin]. Als je na de geboorte zulke kleine wezentjes/pups in je handen houdt, dan begrijp je mijn naam dat is echt zoiets moois. Ik ben dankbaar dat ik hier aan mee mag werken en ik hoop dat mijn pups heel veel liefde geven en mogen ontvangen.

Top