Home / Mode / Bboy Stijn en Sophie winnen NRG Battles All Styles!

Bboy Stijn en Sophie winnen NRG Battles All Styles!

Afgelopen zondag 20 november stonden er 55 dansers klaar om tegen elkaar te battelen. De dansers showden hun spectaculaire tricks en moves in een volle theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis in Dordrecht. Er werd niet alleen gestreden om de prijzen, maar ook om het respect van de andere dansers en het publiek.

De 5e editie van de ToBe All Styles Battles kende twee leeftijdscategorieën; dansers t/m 12 jaar en dansers vanaf 13 jaar. DJ Don Dev zweepte met z’n beats de dansers en het publiek op. Na heel veel spannende battles gingen uiteindelijk Sophie (t/m 12 jaar) en Bboy Stijn (vanaf 13 jaar) er met de winst vandoor. Zij verlieten het podium met €100,- contant en een Goodiebag. De host van de dag, Jiv The Chief, deelde vandaag nog een extra prijs uit, Teige won de prijs voor de beste ‘run’; een ronde van een danser tijdens een battle.

Jury
Na de battels met twee of meerdere ‘runs’ gaf de jury hun oordeel binnen no-time aan de hand van uitgestoken armen. Eerlijk, snel en hard. Eén winnaar en één verliezer. Maar niets is minder waar. Winst op links, betekende respect op rechts en vice versa. Dank aan de judges: Pom Arnold, BBoy_HD (winnaar 2021) en Giorgio Costa.

Het was een dag vol respect, veel warmte en een gedeelde passie, we kijken erg uit naar de volgende editie!

Top