Home / Evenement / Beleef het ultieme kerstgevoel met Re-flax

Beleef het ultieme kerstgevoel met Re-flax

We hebben er even op moeten wachten, maar in december is het zover! Dan staat Vocal Popgroup Re-flax met een nieuwe show Winter Re-flaxions in Cascade

In een unieke setting en mooie ambiance van een sfeervol restaurant wordt het publiek getrakteerd op een originele mix van stemmige songs en verrassende kerstarrangementen. En Re-flax zou Re-flax niet zijn als daar geen bijzondere effecten en verrassingselementen aan toegevoegd zouden worden. Zo ontvangt iedere bezoeker een cadeautje dat tijdens de show gebruikt kan worden.

Dat het koor ongekend populair is, blijkt uit de grote vraag naar kaarten. Zó groot dat besloten is een derde show aan het programma toe te voegen.

Wilt u een écht avondje uit in de gezelligste periode van het jaar? Bestel dan snel uw kaarten en beleef deze totaalervaring.

De shows vinden plaats op zaterdagavond 16 december, zondagmiddag 17 december en zondagavond 17 december. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn te bestellen via www.theater.stichting-cascade.nl of telefonisch (078) 681 92 30. Het programma is voor een breed publiek geschikt en bevat geen pauze. Dresscode: kleding die u draagt wanneer u naar een gezellig diner gaat.

Top