Home / Evenement / Cellofestival Dordrecht -kaartverkoop en slotconcert

Cellofestival Dordrecht -kaartverkoop en slotconcert

Het Hemelvaartweekend staat in het teken van de cello. ToBe organiseert van 9 t/m 12 mei het Cellofestival Dordrecht.

Dagelijks zijn er maar liefst drie concerten van topcellisten en ensembles als het Trio Suleika, Nederlands Jeugd Strijkorkest, Aeolus Cellokwartet, Harriët Krijgh, Lidy Blijdorp, Dana de Vries en Joris van den Berg.

Quirine Viersen, Artist in Residence, verzorgt drie lunchconcerten in de Trinitatiskapel. De overige concerten vinden plaats in de Augustijnenkerk én het gloednieuwe Energiehuis.

Het festival wordt zaterdag 11 mei feestelijk afgesloten met een avondconcert in het Energiehuis door Trio Reijseger/Fraanje/Sylla en het Cello8ctet Amsterdam met soliste Pauline Doolaard, sopraan.

Concertkaarten, vanaf ? 12,50  zijn voorafgaand aan het festival te koop via www.cellofestivaldordrecht.nl. Een passe-partout voor alle concerten kost ? 125,00.
Tijdens het festival zijn kaarten te koop bij de festivalorganisatie in het Energiehuis,
van 10.00 tot 17.00 uur én 1 uur voor aanvang op de concertlocatie zelf.

Het 13e Cellofestival Dordrecht wordt georganiseerd door stichting ToBe, in samenwerking met een vaste kern vrijwilligers en met ondersteuning van Gemeente Dordrecht, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Kersjesfonds. Informatie: www.cellofestivaldordrecht.nl.

Top