Home / Evenement / De Ongenode Gast

De Ongenode Gast

Theatergroep Zilver 55+ van ToBe speelt voorstelling De Ongenode Gast op 7 oktober in het Energiehuis

Theatergroep Zilver 55+ van ToBe speelt op dinsdag 7 oktober om 15.00 uur de voorstelling De Ongenode Gast. Deze adembenemend spannende voorstelling gaat in reprise in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Voor wie ook wil acteren is dit een goed moment om kennis te maken met Zilver. Entree is gratis en aansluitend is er een informatiebijeenkomst.

Zilver is een gezelschap voor 55+ acteurs. Onder leiding van ToBe-regisseur Jan Stroeve brengen de spelers ieder jaar weer een nieuwe voorstelling. Tragikomisch toneel waar persoonlijke verhalen van de spelers in worden verwerkt en waar gebruik wordt gemaakt van de aanwezige talenten. Iedere voorstelling van Zilver komt voort uit improvisatie tijdens de repetities, men schuwt hierbij niet om eigentijdse thema’s in de voorstellingen te verwerken.

De Ongenode Gast

Zo zien we in de De Ongenode Gast hoe drie ongetrouwde zusters een aantal bekenden ontvangen voor een spirituele middag. Tot zover verloopt het stuk volgens de wetten van Agatha Christie, maar dan… Een voorstelling die de toeschouwers ongetwijfeld nog lang zal heugen!

Spelen bij Zilver

De theatergroep repeteert iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het Energiehuis. Iedereen vanaf 55 jaar kan ook spelen in Zilver. Aansluitend na de voorstelling op dinsdag 7 oktober informatie geeft Jan Stroeve informatie over de theatergroep. Ook kondigt hij dan de nieuwe voorstellingsplannen aan voor het komende seizoen. Iedereen is van harte welkom bij de voorstelling en het informatiemoment.

Zilver speelt De Ongenode Gast om 15.00 uur in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis. De toegang is gratis en het is niet nodig om te reserveren. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl of neem contact op met Jan Stroeve via jan.stroeve@tobe.nl.

Top