Home / Eten / Eerlijk eten bij restaurant De Kommensaal

Eerlijk eten bij restaurant De Kommensaal

Wanneer u culinair uit eten wilt in de provincie Gelderland dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in dit bijzondere restaurant.

Je ziet de Kommensaal al van veraf staan, het gele pand dat als een statig monument uitkijkt over het boeren landschap. Vlak gelegen aan de Lathumse Plas in Lathum is deze prachtig verbouwde boerderij een rustplaats voor de vele wandelaars en fietsers die er graag vertoeven. Het is er gezellig en uitnodigend, maar dat geldt voor alle ruimtes in De Kommensaal. Ook het restaurant, de zaalruimtes en de wijnkelder zijn prachtig ingericht. Natuurlijk is dat voor de gasten belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om de gerechten die hier worden bereid. Want dat is nog het meest opvallend van De Kommensaal; eerlijk eten bereiden. Maar wat is dat eigenlijk?

Van boer op bord

De koks van restaurant De Kommensaal maken veel en graag gebruik van dat wat de natuur ons per seizen biedt. Verse groenten en andere ingrediënten worden rechtstreeks van de boer in de keuken van De Kommensaal afgeleverd. Verser kan je het niet krijgen. Zelfs de melk en de eieren, maar ook het meel dat afkomstig is van de molen uit Zevenaar. Je kunt dan ook proeven dat hier aan alles aandacht wordt besteed, van inkoop tot het smakelijk presenteren van het gerecht op het bord. 

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij eerlijk eten hoort ook eerlijk drinken. De wijnen die De Kommensaal in de wijnkelder heeft opgeslagen bestaan uit zo’n 90% uit biologische wijnen. De keuze is ruim en de wijnliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken. Wie denkt dat een diner bij De Kommensaal weleens duur zou kunnen uitvallen heeft het mis. De prijzen zijn uitermate aantrekkelijk en de prijs/kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend. Bovendien vind je wekelijks een drie gangen menu voor een speciaal prijsje. Goed eten en genieten bij De Kommensaal is dus voor iedereen weggelegd.

Top