Home / Evenement / Flashmob op De Wijngaard

Flashmob op De Wijngaard

CBS De Wijngaard, dé school voor uw kinderen!

Swingende afsluiting  Kinderboekenweek  op CBS De Wijngaard


 


 

Op woensdag 3 oktober zijn we de Kinderboekenweek puzzelend begonnen. De meesters en juffen waren in standbeelden veranderd en de leerlingen moesten raden uit welk land zij kwamen. De oplossing van de puzzel  was  ?Hallo Wereld?. Dit was ook het thema van de Kinderboekenweek.


 

Vervolgens was er dinsdag 9 oktober een voorleeswedstrijd. Vanuit elke groep ging er één leerling door naar de finale. Uit groep 4 en 5 heeft Lente Zwaal gewonnen. Uit de groepen 6, 7 en 8 heeft Joëlle Haasdijk gewonnen.

Meester Pieter heeft voorgelezen aan de kinderen van groep 1 tot en met 3 en tevens was er een verkoop van mooie tweedehands boeken. De opbrengst van de boekenmarkt wordt gebruikt om nieuwe boeken voor de school te kopen.


 

Vrijdag 12 oktober was de afsluiting van de Kinderboekenweek met een echte flashmob op het schoolplein. De kinderen hebben gezongen en gedanst op het lied ?Hallo Wereld? van Kinderen voor Kinderen. Dit was ingestudeerd door bijna alle groepen onder leiding van Debby  Hallensleben. Zo hebben we de Kinderboekenweek op een swingende manier afgesloten.


 

Al met al was het een hele geslaagde Kinderboekenweek!

 

Top