Home / Evenement / Inloopavond verbetering Hendrik Ydenweg -A16

Inloopavond verbetering Hendrik Ydenweg -A16

Tussen 16.00 uur en 21.00 uur is iedereen welkom in Cultureel Centrum Cascade

Waterschap Hollandse Delta gaat de kruising Hendrik Ydenweg-A16-Langeweg in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht verbeteren. Hierdoor kan het verkeer in de toekomst sneller worden afgehandeld. Om belanghebbenden hierover te informeren organiseert het waterschap op 13 december 2012 een inloopavond.

Tussen 16.00 uur en 21.00 uur is iedereen welkom in Cultureel Centrum Cascade (Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht) waar gelegenheid is om de plannen in te zien en vragen te stellen.

Het project wordt in de eerste helft van 2013 uitgevoerd in samenwerking met de gemeenten, Rijkswaterstaat en provincie. De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen en verbreden van de weg, het plaatsen van nieuwe verkeerslichten en het vervangen van een bestaande verkeerslichteninstallatie. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, zal het werk plaatsvinden in de nachtelijke uren en enkele weekenden. Tijdens de werkzaamheden zullen wegomleidingen worden ingesteld. Ter voorbereiding van het werk aan de weg start deze winter de aanpassing van de kabels en leidingen. Hierbij is geen overlast te verwachten.

Voor aanvullende informatie over planningen, tekeningen en omleidingsroutes kunt u de website van het waterschap in de gaten houden.

Top