Home / Evenement / Kerstconcert met Gerald Troost

Kerstconcert met Gerald Troost

Break Free Concert in de Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht

Op zaterdag 22 december a.s. geeft gospelartiest GeraldTroost om 20:00 uur een kerstconcert in de Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht. Ineen intieme setting zal Gerald een prachtige optreden geven dat u niet magmissen.  

Gerald Troost is een gepassioneerd muzikant met eenduidelijk doel ?Ik wil heel graag mensen wijzen op de schoonheid van hetevangelie en ik besef dat mijn muziek krachtiger wordt als ik Jezus centraalzet in al mijn activiteiten en producten. Ik wil laten zien wat God in mijnleven heeft veranderd. Zijn liefde voor mij is de drijfveer waaruit ik leef.Geloven, voor mij, is niet achterhaald of saai, maar avontuurlijk en vanlevensbelang.?

Deze missie sluit perfect aan bij de missie van het BreakFree Festival dat, in nauwe samenwerking met een aantal sponsoren, dit concertorganiseert.  Woordvoerder van het festival Menno Zomerhuis is ergenthousiast over het optreden ?de missie van Gerald past perfect bij BreakFree, namelijk mensen bij elkaar brengen en laten zien dat het geloof leven geeft! Daarbij gaat, dankzij een aantal sponsoren, de opbrengst rechtstreeks naar defestival editie die we in 2013 weer hopen te organiseren.?

Op de dag van het concert zal er in de middag eenkinderkerstfeest plaats vinden in de Dorpskerk, met o.a. medewerking vankinderkoor De Bubbel. Dit feest begint om 14:00 uur en is om 15:30 uurafgelopen. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

Kaarten voor het optreden van Gerald Troost kosten ? 10,- inde voorverkoop en ? 15,- aan de deur. U kunt ze kopen via www.breakfreefestival.nl en in dewinkel van Boeketcetra.

Top