Home / Evenement / Kunstcarrousels weer van start in Drechtsteden!

Kunstcarrousels weer van start in Drechtsteden!

Vanaf 31 oktober 2012 in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en wil je graag leren acteren, filmen en monteren of wil je zingen in een popkoor? Doe dan mee met de Kunstcarrousel vanaf 31 oktober in Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht. Voor in totaal ?10,00 leer je alles omtrent film of zang.  De lessen worden gegeven door professionele docenten van ToBe en vinden plaats in de middag.  

Op woensdag 31 oktober start in Hendrik-Ido-Ambacht de Kunstcarrousel ?Alles omtrent film? op OBS de Waterlelie. In zes  kennismakinglessen van 2 uur leer je met elkaar een kort verhaal bedenken, een storyboard tekenen, acteren, filmen en monteren. Bij een filmproductie draait het allemaal om samenwerking en geduld. Naast het risico beroemd te worden natuurlijk! 

In Jongerencentrum Mikado te Zwijndrecht kun je vanaf 31 oktober gedurende 7 lessen van 1,5 uur leren heerlijk ?zingen en swingen in een popkoor?. Je leert de basistechnieken, doet uiteenlopende oefeningen en leert hoe je moet ademhalen, staan en bewegen. De liedjes die je zingt zijn hip en swingend, net als in Glee, en leuk voor jongens én meisjes!

De Kunstcarrousel is een ?rondreizend? kennismakingsprogramma in de Drechtsteden (behalve in Dordrecht) voor actieve kunstbeoefening voor kinderen en jongeren van 8 tot 13 jaar wonend in de desbetreffende gemeentes. Eerder dit voorjaar gingen in andere Drechtsteden de Kunstcarrousels ?Maak een creatief beeldhouwwerk?, ?Theater? en ?Djembé? van start. 
 
Kunstcarrousel wordt georganiseerd door Stichting ToBe in samenwerking met de gemeentes Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht en wordt mogelijk gemaakt door bureau Drechtsteden en deels bekostigd door een financiële bijdrage vanuit het landelijke programmafonds Cultuurparticipatie van de provincie Zuid-Holland. 
 

Top