Home / Evenement / Open Coffee Hendrik-Ido-Ambacht

Open Coffee Hendrik-Ido-Ambacht

Laagdrempelig netwerken in Hendrik-Ido-Ambacht

Iedere eerste donderdagochtend van de maand om 9:00 uur ontmoeten ondernemende mensen elkaar bij de Open Coffee. Deze netwerkbijeenkomst bestaat in meerdere gemeentes en is een informele plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten en kennis kan delen. Dit betekent dus ontspannen netwerken, onder het genot van een kopje koffie. De Open Coffee in Hendrik-Ido-Ambacht is in een jaar uitgegroeid tot een gezellige en nuttige bijeenkomst waar gemiddeld 30 tot 40 mensen komen. 

De Open Coffee is voor iedereen gratis toegankelijk. Bezoekers betalen alleen de eigen consumpties. Onder de netwerkers bevinden zich bezoekers met uiteenlopende achtergronden. Zo zijn bijvoorbeeld zelfstandige ondernemers als een reisadviseuse, hypothecair planner, loopbaanadviseur en een chiropractor regelmatig aanwezig. Ook andere ZZP-ers en MKB bedrijven uit Ambacht en omgeving komen netwerken.

Elke maand heb je de mogelijkheid om aansluitend aan de Open Coffee om half 11 een gratis workshop bij te wonen. Dit keer gaat Jack de Vringer in op ‘Ondernemen met Vertrouwen’.

Aanmelden kan via Facebook: http://on.fb.me/Yh6LxN. Wil of kun je dat niet via Facebook, kun je ook even een mailtje sturen naar anine@winx11.nl.

Graag tot 4 april!

Top