Home / Evenement / Opening Kunstcafé Drechtsteden

Opening Kunstcafé Drechtsteden

Een nieuw maandelijks initiatief met het doel kunstenaars, kunstliefhebbers en creatievelingen met elkaar te verbinden

za 6 feb – Kunstcafé Drechtsteden

Geïnspireerd door soortgelijke initiatieven heeft fotograaf en beeldend kunstenaar Cees van Meerten het initiatief genomen voor Kunstcafé Drechtsteden, waar iedereen, kunstenaars en kunstliefhebbers, iedere eerste zaterdag van de maand welkom is.

Kunstcafé Drechtsteden heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen kunstenaars van alle disciplines uit de regio Drechtsteden om zo verbindingen te leggen.

Ook Kunstcafé Rivierenland, wat in 2008 is opgestart door zijn vriend en collega-fotograaf Henk Ganzeboom, heeft dit uitgangspunt. Door een platform te bieden waarbinnen kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar vrijblijvend en informeel kunnen ontmoeten, zijn daar inmiddels bijzondere samenwerkingen ontstaan.

Hoewel Cees in eerste instantie een soortgelijk platform wil bieden, is het aan de deelnemers zelf om te bepalen wat zij willen delen en/of zich willen laten inspireren door activiteiten van andere deelnemers.

Aan deelname aan het Kunstcafé zijn geen verplichtingen verbonden, er wordt geen inschrijfgeld gevraagd en lid worden is niet nodig.

Ben je kunstenaar, van beroep of voor je hobby, of kunstliefhebber en vind je het leuk om andere creatieve mensen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer zonder verplichtingen?

Dan ben je iedere eerste zaterdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom in zaal BOVEN (de foyer) van Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 6 februari. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Top