Home / Evenement / RAMSES ON STAGE 20 NOVEMBER IN HET ENERGIEHUIS, DORDRECHT

RAMSES ON STAGE 20 NOVEMBER IN HET ENERGIEHUIS, DORDRECHT

ToBe cultuurcentrum organiseert op vrijdag 20 november RAMSES On Stage in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Getalenteerde muzikanten, zangers, dansers, performers en beeldend kunstenaars krijgen de kans om hun kunsten te vertonen op het podium in Ketel 1. Als vast onderdeel laten ook gevorderde ToBe cursisten of docenten van zich horen en/of zien. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Een toegangskaartje kost € 5,00 inclusief een consumptie en zijn verkrijgbaar via www.tobe.nl en aan de kassa van het Energiehuis. In totaal organiseert ToBe dit seizoen negen keer RAMSES On Stage in Dordrecht, Ridderkerk en Barendrecht. Elke locatie heeft een eigen programmering. De optredens zijn verschillend: muziek, stand up comedy, beeldende kunst, theater, dans of een mix van alles.

Twee artiesten die zeker het podium bestijgen zijn stand-up komediant Daveson Ignatia en cartoonist Ronald Oudman.

Stand-up komediant Daveson Ignatia
Tijdens deze editie van Ramses maakt het publiek kennis met een waar podiumbeest! Daveson begon als Master of Ceremonie op festivals en evenementen. Al snel ontdekte hij zijn ware talent; entertainen! Hij zocht de spotlights op en begon in 2011 met zijn nieuwe carrière als stand up comedian. Als een virtuoos comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach.

Cartoonist Ronald Oudman
Vrijdag 20 november staat Ronald Oudman op het programma. Ronald leeft in zijn eigen wereldje en heeft het daar prima naar zijn zin. Hij staat geregeld op de planken en is daarnaast cartoonist. Tijdens Ramses on Stage vertelt hij hoe het is om als man van Middelbare Leeftijd getroffen te worden door een Midlife Crisis. Dat is niet chill, maar je kunt hem overwinnen! Op zijn website studiodegarnaal.nl kun je daar meer over vinden.

De presentatie is in handen van Jan Stroeve
RAMSES on Stage krijgt zijn bijzondere karakter doordat elke artiest na afloop van het optreden door Jan Stroeve wordt geïnterviewd. Zo komt het publiek meer te weten over de artiesten en hoe zij met hun passie bezig zijn. Bovendien is het mogelijk voor het publiek om te reageren door vragen te stellen. Jan Stroeve weet als theatermaker bij ToBe als geen ander wat het is om op een podium te staan en dat maakt hem tot een ideale presentator voor RAMSES on Stage.

Oproep aan artiesten en/of kunstenaars: meld je aan!
Ben jij een getalenteerde of gearriveerde kunstenmaker, individu, groep of organisatie en wil je een volgende keer optreden? Meld je dan aan voor RAMSES On Stage. Stuur hiervoor een mail naar ramses@tobe.nl en vermeldt hierin het volgende: naam act, korte omschrijving, contactgegevens en voor welke RAMSES je je aanmeldt. Data RAMSES On Stage Dordrecht: 29 januari, 25 maart en 27 mei. Data RAMSES On Stage Ridderkerk: woensdag 6 januari, 2 maart en 4 mei en data RAMSES On Stage Barendrecht: woensdag 17 februari en 20 april. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl

Top