Home / Evenement / Sport- en dansevent ‘In Beweging Tegen Kanker’

Sport- en dansevent ‘In Beweging Tegen Kanker’

Opbrengst is voor de kankerbestrijding via Alpe d’HuZes

Op 30 maart 2013 zal voor de tweede keer het ‘In Beweging Tegen Kanker’ sport- en dans evenement plaatsvinden in de Ridderhal te Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens dit evenement zetten we met elkaar de onmacht om in kracht en kan IEDEREEN een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker!
Uiteraard door letterlijk in beweging te komen tegen kanker en actief deel te nemen aan de spinningmarathon, de dans- en groepsfitness workshops of de ?active gaming area?, maar ook als bezoeker.
Niet alleen om de sporters te ondersteunen (wat natuurlijk ook nodig is), maar ook omdat er genoeg te zien en te beleven valt, waardoor je ook op andere manieren het doel kunt steunen.

Spinningmarathon

In één van de grote sporthallen van de Stichting Cascade zal op 120 spinningfietsen van Achmea Health Center een enorme spinningmarathon gehouden worden. Onder professionele en zeer enthousiaste begeleiding van erkende instructeurs en opzwepende muziek zal er maximaal drie uur achter elkaar gespind worden. Het programma is zo samengesteld dat dit voor iedereen een haalbare en vooral leuke uitdaging is. Mocht drie uur echter toch teveel zijn, dan kan je ook met meerdere personen op één fiets samenwerken en elkaar aflossen of deelnemen aan het tussenblok. Tijdens de spinningmarathon zal er voldoende aandacht zijn voor persoonlijke verzorging! 

Aanmelding via www.ibtk.nl

Top