Home / Evenement / Summer School Dance bij ToBe

Summer School Dance bij ToBe

ToBe danst de zomer door!

Wil je deze zomervakantie lekker actief zijn? Doe dan mee aan de Summer School Dance en kom op woensdagavonden dansen bij ToBe! In het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, organiseert ToBe Dans op de woensdag twee dansworkshops. Vanaf woensdag 15 juli tot en met woensdag 19 augustus is er afgewisseld Hiphop, Modern jazz, Waacking en Moderne dans.
Iedere week heb je de vrijheid om op het laatste moment te beslissen of je aan de workshop deelneemt of liever op het strand blijft liggen! Volg je geen lessen bij ToBe? Geen probleem, want de Summer School is er voor iedereen vanaf 16 jaar van alle dansniveaus.

Dansworkshops
Laat je op woensdag 15, 22 en 29 juli verrassende door de choreografieën van Christaan Sevenhuijsen. Van 19.30 tot 20.30 uur neemt hij je mee in zijn eigentijdse stijl tijdens Hiphop. Aansluitend geeft hij van 20.30 tot 21.30 uur Modern jazz waarin moderne dans en jazz samenkomen. Op woensdag 5, 12 en 19 augustus neemt Amaranta Wolters het over met Waacking van 19.30 tot 20.30 uur, een funky dansstijl met veel beweging en gezichtsuitdrukkingen. Waacking komt oorspronkelijk uit de underground gays scene van Los Angeles. Van 20.30 tot 21.30 uur geeft Amaranta Moderne dans, een persoonlijke en natuurlijke dans die je veel vrijheid van bewegingen geeft.

Passe-partout
Zes weken lang onbeperkt deelnemen aan de 12 workshops en per keer beslissen of je wel of geen zin hebt? Dan is de passe-partout iets voor jou! De passe-partout kost €79,50 (vanaf 21 jaar). Voor omgerekend nog geen €7,00 euro per workshop ben je verzekerd van een zomer vol dans. Iedereen van 16 t/m 20 jaar betaalt slechts €65,00.

Losse workshops volgen
Heb je al heel veel leuke plannen gemaakt voor de vakantie, maar wil je toch een keertje meedansen? Dat kan ook. Kom langs voor aanvang van de workshops en koop een los kaartje aan de balie voor € 10,-. Je betaalt contant aan de docent. Let wel: vol=vol. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl/summerschool-dance.

Top