Home / Evenement / ToBe cursussen Fotografie, Game Design en meer na herfstvakantie

ToBe cursussen Fotografie, Game Design en meer na herfstvakantie

Heb jij interesse in nieuwe media en ben je graag op de hoogte van de laatste ins en outs? Kan je niet genoeg krijgen van gamedesign en animatie?

Heb jij interesse in nieuwe media en ben je graag op de hoogte van de laatste ins en outs? Kan je niet genoeg krijgen van gamedesign en animatie? Na de herfstvakantie starten de nieuwe Fotografie- en Mediacursussen bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis. Deze cursussen Kunst & Design zijn voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar.
 
Op dinsdag 25 en woensdag 26 oktober starten de nieuwe cursussen Fotografie Voor Beginners (10-16 jaar), Stop Motion Animatie (8-14 jaar), Bureau Meestervervalsers: Beeldbewerking Op Je Tablet (8-14 jaar) en Game Design: Level 1 (10-16 jaar). Een cursus  bestaat uit zes lessen van 90 minuten.

Maak jij met je grenzeloze fantasie stilstaande beelden levend? Dan is Stop Motion Animatie echt iets voor jou. Of houd je van gamen en zit je boordevol ideeën voor een eigen spel? Geef je dan op voor Game Design: Level 1. In de cursus Bureau Meestervervalsers: Beeldbewerking Op Je Tablet ga je op zoek naar wat echt en nep is en leer je de fijne kneepjes van trucage. Uit je je liever van achter een camera en leer je graag alle tips en tricks? Doe mee met Fotografie Voor Beginners. Meer informatie over de cursussen vind je op www.tobe.nl/cursussen.

Proefles

Benieuwd geworden? Vraag vrijblijvend een proefles aan via kunstendesign@tobe.nl.
Alle cursussen worden gegeven in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Top