Home / Evenement / Vijf redenen om naar de AmbachtVeiligDag te gaan

Vijf redenen om naar de AmbachtVeiligDag te gaan

Komt u volgende week woensdag ook naar de AmbachtVeiligdag? Er zijn minstens vijf goede redenen om te gaan!

• U maakt kans op één van de 25 gratis woning-veiligheidsscans.
Een onafhankelijke expert van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) komt dan bij u langs en geeft tips hoe u uw woning veiliger kunt maken.
• Brandweerman Sam komt!
Tussen 15.30 uur en 18.00 uur heeft hij drie keer een ‘meet en greet’ van een halfuur voor de kinderen.
• U kunt meedoen aan de gratis workshop reanimeren. Dan weet u wat u kunt doen als iemand een hartstilstand heeft. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, schrijf snel in via evenementen@h-i-ambacht.nl. Vol = vol! U kunt aangeven of u voorkeur heeft voor de workshop die start om 15.00 uur of die van 20.00 uur. Daar proberen we rekening mee te houden. De workshop duurt een uur. Na afloop ontvangt u het certificaat ‘reanimeren’.
• U krijgt tips over brandveiligheid, leert hoe u zich kunt weren tegen babbeltrucs en hoort van een ex-inbreker wat u kunt doen om uw huis te beveiligen tegen zijn ex-collega’s.
• U kunt de gezellige infomarkt bezoeken. Leveranciers van hang- en sluitwerk en brandalarmering hebben een interessant aanbod voor u. Natuurlijk zijn de hulpdiensten aanwezig.

De Ambachtveiligdag is op woensdag 11 oktober tussen 14.00 uur en 21.30 uur in Cascade.
Toegang is gratis.

Gratis pendeldienst
Zelf geen vervoer? Dan is er een extra reden om toch te gaan. De Blije Borghbus brengt u tussen 13.45 uur en 16.00 uur gratis naar de Ambachtveiligdag. Route: Sophiastaete – Blije Borgh – Gerard Alewijnstraat – Wielstaete – Emmastaete – Cascade.

Meer weten?
De AmbachtVeiligDag is een initiatief in de landelijke Week van de Veiligheid. Meer informatie staat op www.ambachtveilig.nl .

Top