Home / Evenement / Voltallig college op 11 maart met wijkteam de wijk in

Voltallig college op 11 maart met wijkteam de wijk in

Het wijkteam breidt de wekelijkse inloopochtend op dinsdag de komende weken uit met bezoeken aan de wijken. Op dinsdagochtend 11 maart staat het wijkteam van 9.30 tot 11.00 uur met de wijkbus bij Winkelcentrum Louwersplein. Het voltallig college van Hendrik-Ido-Ambacht sluit zich deze ochtend bij het wijkteam aan.

Wij nodigen u dinsdagochtend 11 maart om 10.00 uur uit om langs te komen bij de wijkbus op het Louwersplein. Wethouder Michiel van der Vlies licht graag toe hoe de samenwerking binnen het wijkteam met de wijkpartners verloopt, hoe het wijkteam zich inzet voor de leefbaarheid en veiligheid in de wijken en wat het kan betekenen voor inwoners.

Tijdens de wekelijkse inloopochtend op dinsdag kunnen bewoners bij het wijkteam langskomen met vragen over de leefbaarheid en veiligheid, of kunnen zij een idee of initiatief voor straat, buurt of wijk delen. Het wijkteam denkt mee en helpt verder, en maakt daarbij gebruik van een netwerk in en om de wijk. Het wijkteam is een samenwerking van professionals in de wijk: gemeente, politie, Rhiant, Trivire, Woonkracht 10, Vivenz, Van den Dool zorg en begeleiding en Securess.

Top