Home / Evenement / Zeilen en theatermaken in de meivakantie

Zeilen en theatermaken in de meivakantie

Met het gezin op TheaterAvontuur in Friesland!

Vier meivakantie in Friesland met zeil- en theaterlessen. Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe) organiseert samen met zeilschool Prego het TheaterAvontuur voor kinderen (8-12 jaar) en hun ouders van maandag 28 april tot en met donderdag 1 mei 2014.

Samen met andere kinderen ga je op pad. Je zeilt, maakt theater en viert vakantie op het water. Met de ?Avontuur? of ?Halve Maan? vaar je elke dag naar een andere plek. Zo ontdek je Friesland en word je iedere dag ergens anders wakker. Naast intensief zeilen en theatermaken heb je ook tijd om vakantie te vieren: barbecueën op het dek, een kampvuur maken, een dorpje bekijken en lekker afkoelen tijdens een watergevecht.

Voor kinderen én ouders

In de meivakantie kun je met het gezin op TheaterAvontuur en met leeftijdsgenoten workshops volgen. Kinderen en ouders hebben op deze manier elk een eigen zeil- en theaterprogramma, je ziet elkaar weer bij de lunch of het avondeten. Voor kinderen (8-12 jaar) is TheaterAvontuur in de meivakantie ? 190,-. Ouders betalen ? 240,-. Deze prijzen zijn incl. theaterworkshops, zeilinstructie, overnachtingen en maaltijden.

Ervaring

Je hoeft geen ervaring te hebben met theater of zeilen om mee te gaan op TheaterAvontuur. Er wordt met je gewerkt op jouw niveau.

Voor informatie en om aan te melden ga je naar de website van Prego Zeilzwerven: www.zeilzwerven.nl.
Je Kunt ook contact opnemen met Prego Zeilzwerven via prego@zeilzwerven.nl of 06-51589808.

TheaterAvontuur in de zomer
In de zomer is er ook TheaterAvontuur voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (13-18 jaar). Data kinderen: zondag 10 t/m vrijdag 15 augustus 2014, zondag 24 t/m vrijdag 29 augustus 2014. Data jongeren: zondag 17 t/m vrijdag 22 augustus 2014. TheaterAvontuur in de zomer is ?405,- per persoon.

image

Top