Home
Alle artikelen
Plaats een artikel
Onze leden
Over ons
Uw profiel
F.A.Q.
Support
Afbeelding van Beveiliger Worden? - Zo doe je dat!
Beveiliger Worden? - Zo doe je dat!

De vraag naar beveiliger is de laatste jaren enorm gegroeid. Met een MBO 2 beveiliging opleiding kan ook jij een beveiliger worden!
7 februari 2019 19:29
Afbeelding van Bijeenkomst voor Jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel
Bijeenkomst voor Jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel

voor jongeren in de leeftijd 15 - 28 jaar
6 februari 2019 19:49
Afbeelding van Aankoop laatste gronden voor bedrijvenpark Ambachtsezoom
Aankoop laatste gronden voor bedrijvenpark Ambachtsezoom

23 januari 2019 09:57
Afbeelding van Samen zingen bij Vocal Popgroup Re-flax
Samen zingen bij Vocal Popgroup Re-flax

13 januari 2019 17:44
Afbeelding van Qbuzz neemt maatregelen om knelpunten te verhelpen
Qbuzz neemt maatregelen om knelpunten te verhelpen

7 januari 2019 09:09
Afbeelding van Gemeente verkoopt grond Willem de Zwijgerstraat 1a
Gemeente verkoopt grond Willem de Zwijgerstraat 1a

14 december 2018 09:24
 
 
 

Groot, gratis kinderfeest in het Energiehuis

 
Voor kinderen tot en met 12 jaar is er op zaterdag 6 oktober een gratis kinderfeestfestival in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Tijdens het festival ‘Vier een feestje met ons’ zijn er gratis workshops en spelletjes én voor iedereen is er iets lekker. Om 13.30 uur openen Madelief van The Voice Kids en wethouder Heijkoop het festival.

Kom op tijd, want als je aan alles meedoet krijg je een verrassing aan het einde van de middag. Na de feestelijke opening starten om 14.00 uur de workshops. Rond 15:45 uur is de laatste workshop klaar en sluit Madelief van Luijtelaar af met een optreden én krijg jij je welverdiende surprise.

Voor ieder kind een feestje
‘Vier een feestje met ons’ is de feestelijke aftrap van een samenwerking tussen Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, Leergeld Drechtsteden en ToBe cultuurcentrum. Ieder kind wordt blij van iets anders  en je kinderfeestje vieren met vriendjes en vriendinnetjes uit je klas hoort erbij.  “Dit zou voor kinderen van Leergeld ook mogelijk moeten zijn!”, dacht de directeur van Leergeld Drechtsteden, Bob van de Burgt. Veel kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Stichting Leergeld biedt deze kinderen de kans om deel te nemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en cultuur. Zo kwam Van de Burgt in contact met Stichting Uitgestelde Kinderfeestje. Deze stichting organiseert en faciliteert landelijk kinderfeestjes voor kinderen zoals de kinderen van Leergeld. Het project ‘Kom je op mijn feestje’ ontstond.

400 kinderfeestjes
In samenwerking met diverse locaties in de Drechtsteden zal Uitgestelde Kinderfeestjes voor de kinderen van Leergeld in het schooljaar 2018-2019, en hopelijk nog lang daarna, geluk brengen rond hun verjaardag. Gezamenlijk zetten ze zich in om gedurende het komende jaar 400 feestjes mogelijk te maken voor basisschoolkinderen.  Allemaal feestjes in samenwerking met lokale aanbieders, zoals ToBe cultuurcentrum, sportverenigingen en andere leuke, dynamische kinderfeestaanbieders.

Samenwerking
Mieke Deiters, medeoprichter van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, zet met Van de Burgt de schouders onder het project ‘Kom je op mijn feestje’. Mieke Deiters: “De samenwerking met Leergeld Drechtsteden is een prachtig project. Zij hebben de contacten met de kinderen en wij zijn experts in het organiseren van kinderfeestjes. Leergeld wil haar kinderen maximaal ondersteunen met basale kinderzaken. Het vieren van je verjaardag hoort hier helemaal bij. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes laat kinderen echt jarig zijn met een eigen kinderfeestje. Een feestje op maat, aansluitend op de wensen en mogelijkheden van kind en gezin.”

Kennismaken
Iedereen is op zaterdag 6 oktober welkom om kennis te maken met het project. De samenwerkingspartners vertellen graag meer. Steun voor het laten slagen van dit project is ook altijd welkom. Kijk voor meer informatie op www.uitgesteldekinderfeestjes.nl  

Festival ‘Vier een feestje met ons’ wordt georganiseerd door Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes  i.s.m. Stichting Leergeld Drechtsteden en ToBe cultuurcentrum.  De workshops worden onder andere verzorgd door de aangesloten feestpartners: SteekjeVast,  ToBe Projectbureau, PentagonSport en Board-Academy.

Reacties