Home / Hobby / Azza Foto Scrapbooking

Azza Foto Scrapbooking

De foto centraal!

Ik vond het altijd al leuk om, naast het maken van digitale albums, mijn foto’s in te plakken. Toch net even wat echter. We ging ik op een gegeven moment op zoek naar een manier om het nog weer wat mooier en origineler te doen dan recht toe, recht aan. De Amerikaanse manier van scrappen sprak me niet zo aan, iets te druk en te veel tierelantijntjes en soms gewoon zoeken naar de foto. Toen ik in aanraking kwam met Azza fotoscrap, ook wel de Europese manier van scrappen, was ik meteen verkocht. Bij Azza staat de foto centraal en zijn de decoraties bedoeld ter ondersteuning. Ik vond het zelfs zo leuk, dat ik sinds begin 2012 zelf Azza cursusleidster ben en nu ook anderen kennis kan laten maken met deze manier van scrappen. En het leuke is dat er echt voor iedereen wat wils is. De onervaren cursist en ook kinderen kunnen met de startkits al snel uit de voeten, maar ook de ervaren scrapper kan alle kanten op met de meer uitdagende en unieke fotosjablonen en materialen. Ik geniet ervan als de cursisten na een avond blij en trots met hun fotoblad of canvas de deur uitgaan terwijl ze aan het begin nog twijfelden of ze dat wel echt zouden kunnen. Voor wie wel eens meer wil weten van deze leuke en betaalbare hobby, kan van 28-30 september gratis en vrijblijvend langskomen tijdens de jaarlijkse Azza Openhuis dagen. Allerlei leuke acties en demonstraties! Kijk eens op mijn site of geef een belletje of mailtje voor meer info!

Top