Home / werk / Business Travel Taxi

Business Travel Taxi

Zeer luxe taxi

Zeer luxe taxi

Wie een luxe taxi bij Business Travel Taxi besteld, kan een wagen van topklasse verwachten. Wij bezorgen u meer dan een prettige, comfortabele rit met een representatieve en attente chauffeur. Wij brengen graag de luxe, authentieke ervaring in het zakelijk vervoer. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan centraal.
24/7 taxi reserveren
Bij Business Travel Taxi kunt u 24/7 eenvoudig en snel online of telefonisch een taxi reseveren.

Taxi Reserveren

Waarom Business Travel Taxi
 
Vaste tarieven
Wij bieden op al onze diensten vooraf vastgestelde tarieven aan zodat u weet waar u aan toe bent en nooit achteraf voor verassingen komt te staan.
 
Voortijdig aanwezig
Wij zijn uiteraard altijd óp tijd, maar tevens ook voortijdig aanwezig op plaats van vertrek. Op deze manier garanderen wij dat u niet hoef te wachten. En u zeer luxe kunt reizen met Business Travel Taxi.
 
Bedreven chauffeurs
Kwaliteit zit niet alleen in een goede chauffeur en een representatieve en comfortabele auto. Wij bezorgen u meer dan een prettige, comfortabele rit met een representatieve en attente chauffeur.
 
Veilig betalen
U kunt na afloop van uw taxirit uw rit betalen via creditcard/PIN of op factuur. Met deze manier van betalen kunt u zowel via uw gebruikelijke betaalrekening betalen, maar ook met Mastercard, VISA of American Express.

https://businesstraveltaxi.nl/

Top