Home / werk / Zonnestudio Soleil Prestige

Zonnestudio Soleil Prestige

U vakantie kleurtje bij houden? Dat kan bij Zonnestudio Soleil PrestigeMaximaal 20 minuten* zonnen voor ? 9,99

* Alleen verantwoord zonnen volgens de richtlijnen van SVZ

Wilt u langer zonnen, dan betaald u daarna de normale minuut prijs extra 

AANBIEDING

  • 3 X ZONNEN VOOR ? 25,=
  • 6 X ZONNEN VOOR ? 50,=
  • 12 X ZONNEN VOOR ? 100,=
  • Vraag naar de voorwaarden in onze studio

  

Huidanalyse

De zonneconsulenten zullen uw huid goed analyseren en uw huidtype bepalen aan de hand van een huidanalyseformulier die u gevraagd wordt bij het eerste bezoek aan onze studio in te vullen.


Door die huidanalyse te combineren met de bezonningsschema’s van onze professionele zonnebanken kunnen de zonneconsulentes u precies adviseren hoe lang uw zonnesessie moet zijn om de optimale bruining van uw huid te verkrijgen en natuurlijk op een verantwoorde manier.

  


De positieve kant van zonlicht

De nadelen van teveel zon weten we allemaal, maar er zijn juist zoveel goede dingen aan de zon.

Wist u dat zonlicht de enige bron is die Vitamine D3 in het lichaam aan kan maken?

Vitamine D3 zorgt voor de aanmaak van kalk en sterkere botten en is goed tegen bepaalde vormen van kanker (bijvoorbeeld darmkanker).

Zonlicht kan ook bepaalde huidziektes verhelpen zoals Psoriasis, exceem acné en zelfs zonneallergie…

En niet te vergeten, zonlicht maakt de ‘geluksstof’ endorfine aan waardoor u zich ‘happy’ voelt, heeft u wel eens van een winterdip gehoord? Wanneer u in de winter te weinig zonlicht ontvangt , en zich weer lekker gaat voelen als de eerste zonnestralen weer komen, dan kunt u in de winter maanden zelf dit fijne gevoel houden door regelmatig het zonnetje in de zonnestudio te komen halen.

  


Voorbereid op vakantie

Wij willen u ook waarschuwen voor het verbranden in de zomermaanden.

Mensen nemen hun witte winterlijf mee naar de vakantiebestemming en willen in die twee weken superbruin worden ? dat is niet gezond.

De grote hoeveelheid UV-licht in de te korte tijd waar de vakantieganger zijn/haar lijf aan blootstelt, zorgt voor het verbranden van de huid. Dit kunt u voor een groot deel proberen te voorkomen door voor uw vakantie naar onze zonnestudio te komen voor een kuur.

Door gebruik te maken van zonneapparatuur in combinatie met een verantwoord zonadvies dat is afgestemd op het huidtype, bruint u bij ons zonder te verbranden.

Door deze vorm van verantwoord zonnen profiteert u optimaal van de positieve effecten van de zon.

  

Top