Home / Evenement / CrEATe Experience in het Energiehuis

CrEATe Experience in het Energiehuis

CrEATe Experience van ToBe cultuurcentrum is een combinatie van een inspirerende workshop met een heerlijke culinaire belevenis in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Een leuk uitje, alleen of met elkaar. Op zondag 2 februari van 11.00 tot 14.30 uur staat CrEATe Experience in het teken van de schilderworkshop ?Pop-Art Portret? á la Andy Warhol.

De brunch start om 11.00 uur en om 11.30 uur start de workshop. De kosten bedragen ? 39,50,- per persoon. Dit is inclusief de heerlijke brunch met onbeperkt jus/melk/water in Khotinsky, koffie/thee tijdens de workshop en materialen/gereedschappen. Kaarten zijn te koop via www.energiehuis.nl.

In een 3 uur durende workshop maak je kennis met kunst, je leert iets over kleur, vorm en schilderen met acrylverf op doek in een ontspannen sfeer. Je gaat altijd met een prachtig resultaat naar huis!
Je maakt een schilderij, waar een portret het uitgangspunt voor is, uitgevoerd in felle, contrasterende kleuren. Vooraf  lever je een digitale portretfoto bij ons aan. Denk aan een foto van jezelf, familie, pop- of filmster of van je hond of kat. De foto wordt bewerkt en gebruikt tijdens de workshop voor je Pop Art Portret. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, wordt gegeven in een mooi nieuw atelier van ToBe in het Energiehuis en begeleid door ervaren ToBe docenten: Marianne Gravendeel en Diane Claessen. CrEATe Experience wordt georganiseerd door ToBe Projectbureau. Kijk voor meer info op www.tobe.nl/projectbureau, stuur een e-mail naar projectbureau@tobe.nl of bel (088) 888 5380.

Top