Home / Evenement / INSPIRERENDE CREATE EXPERIENCE IN HET ENERGIEHUIS

INSPIRERENDE CREATE EXPERIENCE IN HET ENERGIEHUIS

CrEATe Experience van ToBe cultuurcentrum is een combinatie van een inspirerende workshop met een heerlijke culinaire belevenis in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Een leuk uitje, alleen of met elkaar.

Op zondag 2 maart staat CrEATe Experience in het teken van Picasso. In deze workshop schilderen we een vereenvoudiging van de werkelijkheid; een abstractie. Flessen worden cilinders, ruimtes worden plat, kleuren worden vreemdsoortig, vormen veranderen. Door het spelen met de compositie van het beeld, ontstaan kleurrijke, gave, grappige schilderijen met een vleug van de abstracte Picasso magie. Je schept een eigen werkelijkheid op doek met acrylverf vanuit een stilleven en/of een menselijk figuur die altijd kloppend is. Je gaat met een kleurrijk, expressief en zeer persoonlijk schilderij naar huis.

Programma:
14.00 tot 17.00 uur: Workshop
17.00 tot 18.00 uur: Borrel met hapje

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De workshop wordt gegeven in een mooi nieuw atelier van ToBe en wordt begeleid door ervaren ToBe docenten Marianne Gravendeel en Diane Claessen. De kosten bedragen ? 39,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee tijdens de workshop, materialen/gereedschappen en een borrel met hapje na afloop in Grand Café Khotinsky.

Kaarten zijn alleen vooraf te koop aan de kassa van het Energiehuis en via www.energiehuis.nl CrEATe Experience wordt georganiseerd door ToBe Projectbureau. Meer info via projectbureau@tobe.nl of (088) 888 5380.

Top