Home / Hobby / Creatief inloophuis ‘de vrije hand’

Creatief inloophuis ‘de vrije hand’

Ruimte voor creatieve ontwikkeling

Voor wie:
Voor iedereen die thuis niet toekomt aan een (creatief) moment voor zichzelf. Voor wie toe is aan inspiratie of een gesprek met gelijkgestemden.

Waarom:Creativiteit en tijd voor jezelf, we stellen het in de regel uit tot al het werk gedaan is. Want zeg nou zelf; mag jij van jezelf creatief aan de slag als het huishouden nog niet af is? Of kom je gewoonweg niet aan de gang omdat je het eerst voor de dag moet pakken en dan weer op moet ruimen voor de visite komt? Of is het de gezelligheid die je thuis mist. Wat de reden ook moge zijn waarom het niet lukt. Wat geeft het toch een goed gevoel als we wel toegeven aan het gunmoment. Daar komt nog bij dat als je beter in je vel zit dan straal je dat uit naar buiten, waardoor je de (eigen) wereld weer aankunt.

Wat:Ik bied mijn atelier aan om naar toe te komen, een plek waar je naar toe kan om even de boel de boel te laten en je over te geven aan het moment voor jezelf. Er is ruimte voor je eigen creatieve ontwikkeling, neem je eigen project mee voor het proberen van materialen en technieken.

In de winkel staan een heleboel producten, allemaal met een eigen kwaliteit en eigenschap. Wil je een product eerst ervaren voor je het aanschaft? Wandel dan eens binnen en zie wat er mogelijk is.
Heb je een idee, maar lukt het je niet om het uit te voeren omdat je er het juiste apparaat niet voor hebt? In het atelier hebben we beschikking over snijmachines, inbindmachines en nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen tekst als sjabloon maken, of je eigen ontworpen notitieboek.
Inspiratie vangen kan op vele manieren, loop je hierop vast of hunker je naar meer? Dan is dit de plek om naar toe te gaan. Een gesprek met gelijkgestemden, een andere kijk op een product, het zien hoe ik of anderen werken. Het kan allemaal in mijn atelier.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je gewoon een zelfgemaakt product in huis wilt hebben, zonder dat je daarvoor een heleboel materiaal in huis hoeft te halen.

Openingstijden:
Maandag 14:00u. – 17:30u.
Dinsdag 9:30u. – 15:00u. & 19:15u. – 21:00u.
Woensdag op afspraak geopend
Donderdag 14:00u. – 17:30u. & 19:15u. – 21:00u.
Vrijdag 9:30u. – 15:00u.
Zaterdag 10:30u. – 15:00u.

Top