Home / Overige / CURSUS

CURSUS

ORDENEN EN OPZETTEN ADMINISTRATIE

WAAROM DEZE CURSUS?

Vijf redenen om deze cursus te volgen:
1 Goed budgetbeheer begint bij het ordenen van papieren en het opzetten van een administratie.
2 Inzicht in geldzaken begint bij een goede administratie. Is uw administratie éénmaal op orde, dan kunt u alles
   makkelijk terugvinden en helpt het u om uw financiën onder controle te houden/krijgen.
3 Vaak is deze ordening niet aanwezig bij mensen met schulden of kan leiden tot schulden.
4 Het is van belang om te weten wat belangrijke papieren zijn, hoe deze gelezen moeten worden en hoelang en
   op welke wijze deze papaieren bewaard dienen te worden.
5 De cursus biedt u ondersteuning bij het ordenen en opzetten van uw administratie.
 
Doel van de cursus is:
Te leren uw eigen administratie te ordenen, op te zetten en bij te houden. Uw administratie bestaat uit: mails, post, kasboek, betaal- en spaarrekeningen, betaalde en onbetaalde rekeningen, leningen, maar ook polissen van verzekeringen, contracten en overeenkomsten etc.
Door het ordenen en opzetten van uw administratie schept u orde in de chaos en heeft u overzicht en legt u een basis voor budgetbeheer.
 

DEELNEMERS
Een cursus bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Zodra er een wachtlijst is van 4 aanmeldingen uit een bepaalde regio/plaats, wordt een cursus ingepland en zo spoedig mogelijk gestart. Volgorde van deelname is de aanmelding.

DUUR
De cursus duurt 2 dagdelen, ’s morgens of ’s avonds, van elk 2,5 uur. Tussen de 2 bijeenkomsten zit 2 weken, vanwege de opdracht welke na de 1e bijeenkomst uitgevoerd dient te worden.

HELPDESK
Tijdens de duur van de cursus is het mogelijk om gebruik te maken van de helpdesk. De helpdesk is gedurende de cursus dagelijks via de mail (helpdesk@bonsang.info) bereikbaar en telefonisch (06-150.91.924) iedere zaterdagochtend van 9 tot 12 uur. U kunt bij de helpdesk terecht met al uw vragen m.b.t. deze cursus.

WAAR
De cursus wordt meerdere malen per jaar in heel Zuid-Holland gegeven. Cursus start bij minimaal 4 aanmeldingen uit een bepaalde regio/plaats. Bezoek regelmatig onze website voor informatie waar en wanneer onze cursussen starten.

KOSTEN
De kosten zijn € 60,00 per deelnemer, inclusief koffie en thee. Daarnaast dienen de deelnemers een aantal kantoor benodigdheden aan te schaffen zoals: ordners, nietmachine, perforator, calculator/rekenmachine etc. In de eerste bijeenkomst komt dit verder aan de orde.

AANMELDING
Heeft u interesse om aan deze cursus deel te nemen? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar info@bonsang.info en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Top