Home / Evenement / De Stem van Ambacht

De Stem van Ambacht

De Stem van Ambacht gaat op zoek naar het jonge zangtalent van Hendrik-Ido-Ambacht!

Kinderopvang-Ambacht gaat op zoek naar hét jonge zangtalent van Hendrik-Ido-Ambacht!

Alle kinderen die wonen in Hendrik-Ido-Ambacht en tussen de 4 en 13 jaar zijn kunnen zich inschrijven voor de audities.

Deze zoektocht bestaat uit verschillende ronden. Eerst doe je auditie, daarna zing je een duet met een andere deelnemer in een ?battle? waarna een achtste finale, een kwartfinale, een halve finale én de grote finale volgen in een écht theater!

In elke ronde krijg je punten van de vier coaches en al jouw punten worden in elke ronde bij elkaar opgeteld. Er valt dus niemand af, iedereen gaat door tot in de halve finale en na iedere ronde worden tussenstanden opgesteld waarna uiteindelijk de drie kinderen die de meeste punten hebben verzameld het tegen elkaar opnemen in de finale. Het publiek kiest dan één van de drie finalisten uit tot: De Stem Van Ambacht!

De winnaar ontvangt een hele grote beker én krijgt de kans om een demo-single op te nemen in een échte professionele studio!

Vanaf 1 februari zijn wekelijks op vrijdagmiddag de audities en diverse ronden onder begeleiding van een team van ervaren coaches. Op woensdagmiddag kun je deelnemen aan zangcoaching.

De grote finale!
Dan is vrijdagavond 14 juni het moment waarop in een écht theater en voor een écht betalend publiek de halve en de grote finale plaatsvinden. Een spetterende avond waar visagisten en kappers klaarstaan om alle talenten er tiptop uit te laten zien.

Het wordt heel spannend en alle punten van februari tot en met de halve finale worden voor ieder kind opgeteld en… de drie kinderen die de meeste punten verzameld hebben gaan door naar de finale! Alle andere kinderen krijgen een leuk aandenken mee.

Iedere finalist zingt dan nog 1 liedje waarbij het publiek de laatste stem heeft. Het talent dat de meeste voorkeurstemmen krijgt van het publiek is…

De Stem Van Ambacht!

?De Stem Van Ambacht? is een initiatief van Kinderopvang-Ambacht en onderdeel van de BSO activiteiten. Kinderen die nog geen gebruik maken van de BSO kunnen ook gewoon meedoen! Er zijn géén deelnamekosten aan verbonden.

DE AUDITIES
Er zullen 4 auditie rondes plaatsvinden op vrijdagmiddagen. 
Aan elke auditie kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. 
Hier wordt van te voren een verdeling van gemaakt waarvan jij een persoonlijke uitnodiging krijgt. 

Geef je nu op! 
1e Audities voor ‘De Stem Van Ambacht’ (4 t.m. 7 jarigen)!1 februari om 13:30hendrik-ido-ambacht tromplaan 49
1e Audities voor ‘De Stem Van Ambacht’ (8 tot 13 jarigen)!1 februari om 16:00hendrik-ido-ambacht tromplaan 49

2e audities voor ‘De Stem van Ambacht’ (4 t.m. 7 jarigen)
8 februari om 13:30
Hendrik-Ido-Ambacht Tromplaan 49

2e audities voor ‘De Stem van Ambacht’ (8 tot 13 jarigen)
8 februari om 16:00
Hendrik-Ido-Ambacht Tromplaan 49

3e audities voor ‘De Stem van Ambacht’ (4 t.m. 7 jarigen)
15 februari om 13:30
Hendrik-Ido-Ambacht Tromplaan 49

3e audities voor ‘De Stem van Ambacht’ (8 tot 13 jarigen)
15 februari om 16:00
Hendrik-Ido-Ambacht Tromplaan 49

4e audities voor ‘De Stem van Ambacht’ (4 t.m. 7 jarigen)

22 februari om 13:30
Hendrik-Ido-Ambacht Tromplaan 49

4e audities voor ‘De Stem van Ambacht’ (8 tot 13 jarigen)

22 februari om 16:00
Hendrik-Ido-Ambacht Tromplaan 49

DE DUETTEN
Vanaf vrijdag 8 maart vinden er duetten plaats tussen de verschillende deelnemers. Jeoefent per 2 of 3 tal (afhankelijk van het aantal deelnemers) een lied wat je samen opvoert.De duetten vinden plaats op 8, 15, 22 maart en 5 april. Ook hiervoor krijg je nog eenpersoonlijke uitnodiging omdat we nu nog niet precies weten wie er samen zingt en wanneer.De liedjes van de duetten kiezen de juryleden voor iedereen uit.

DE FINALES
Op 12, 19 en 26 april vinden de 1/8 finales plaats. Hier krijg je punten voor je optreden welkemee zullen tellen bij het eindtotaal.Op 24 en 31 mei vinden den 1/4 finales plaats. Ook hier krijg je weer punten welke meetellenvoor het klassement.Op 7 juni vindt de 1/2 finale plaats. Deze vindt -waarschijnlijk- plaats in Dock-03.De finale vindt plaats op 14 juni in Cascade.
Meer informatie en aanmelding: www.destemvanambacht.nl

Of volg ons via: 
http://www.facebook.com/stemvanambacht
http://www.twitter.com/stemvanambacht

Top