Home / Evenement / Open Coffee Hendrik-Ido-Ambacht

Open Coffee Hendrik-Ido-Ambacht

Laagdrempelig netwerken in Hendrik-Ido-Ambacht

Iedere eerste donderdagochtend van de maand ontmoeten ondernemende mensen elkaar bij de Open Coffee. Deze netwerkbijeenkomst bestaat in meerdere gemeentes en is een informele plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten en kennis kan delen. Dit betekent dus ontspannen netwerken, onder het genot van een kopje koffie. De Open Coffee in Hendrik-Ido-Ambacht is in een jaar uitgegroeid tot een gezellige en nuttige bijeenkomst waar gemiddeld 30 tot 40 mensen komen.

De Open Coffee is voor iedereen gratis toegankelijk. Bezoekers betalen alleen de eigen consumpties. Onder de netwerkers bevinden zich bezoekers met uiteenlopende achtergronden. Zo zijn bijvoorbeeld zelfstandige ondernemers als een reisadviseuse, hypothecair planner, loopbaanadviseur en een chiropractor regelmatig aanwezig. Ook andere ZZP-ers en MKB bedrijven uit Ambacht en omgeving komen netwerken.

Informatie
De Open Coffee in Hendrik-Ido-Ambacht is elke eerste donderdag van de maand van 9:00 tot 10:30 uur in de foyer van Cascade. Ook interesse in het bijwonen van de Open Coffee of wil je meer informatie? Kijk dan op www.opencoffee-h-i-ambacht.nl of neem contact op met Anine Wink via 06.14.36.66.29 of per mail anine@winx11.nl.

Top