Home / Media / Doe mee aan de Basement Battles!

Doe mee aan de Basement Battles!

Wie is de baas in de kelder? Ben jij een breakdancer of hiphopper en durf jij de strijd aan te gaan op de dansvloer in de kelder van de Popcentrale? Geef je dan nu op en maak kans op €100,-! Zondag 13 november vindt daar de zesde editie van Basement Battles plaats. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom in het Energiehuis, Popcentrale aan de Noordendijk 148 in Dordrecht. De eerste battle start om 13.30 uur.

Programma
In deze editie zijn er alleen dance battles: de breakdance battle is van 13.00- 15.30 uur én de hiphop battle van 16.00 – 18.30 uur. DJ Drevis Don Dev draait de beats en selecteert de muziek voor de breakdancers en hiphoppers. Host van de middag is Far I Disco. De Basement Battles is een samenwerking tussen de Popcentrale en ToBe Dans. De juryleden kiezen de winnaar volgens het knock-out systeem. De winnaar ontvangt het bedrag contant.

Breakdance battle
Elke danser krijgt maximaal 30 seconden per battle. Bij minder dan 8 breakers wordt de battle gecanceld. De jury bestaat uit Christian van Dijk (gedanst bij Groove Kings en Got Skills, breakdancedocent ToBe), Jarro de Pee (breakdancedocent K-dans) en Stefan Dirven (Floorillaz en iLL-Relevant crew). Om 13.00 uur gaan de deuren open en om 13.30 uur start de eerste battle.

Hiphop battle
Elke danser krijgt maximaal 45 seconden per battle. De jury bestaat uit Mijaca (winnaar Basement Battles III, member van Aogiri en Fright Right Freaks), Nemesis (crew Guardians Of Dance) en Jurvinio (crew No Lacking, meegedaan aan Battle on the Dancefloor, docent Hiphop Juvat Dance Academy). Om 16.00 uur start de 1e battle.

Aanmelden
Geef je gratis op via dans@tobe.nl o.v.v. naam, dansstijl, leeftijd, e-mailadres & telefoonnummer. Op de dag zelf aanmelden kan mits er voldoende plaats is. Er zijn 32 plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl  en/of www.popcentrale.nl .

Top