Home / Evenement / Doe mee met de Workshops4Kids in de kerstvakantie

Doe mee met de Workshops4Kids in de kerstvakantie

Een leuke workshopdag bij ToBe in het Energiehuis

Doe mee met de Workshops4Kids in de kerstvakantie 

Niets te doen in de kerstvakantie? Op woensdag 3 januari is er een leuke workshopdag bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Muziek en Kunst & Design. Ook zijn er twee kleuterworkshops voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Workshopdag 6 – 12 jaar

Je volgt over de hele dag drie workshops: Dans, Muziek en Kunst & Design,  waar ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. De dag start om 11.00 uur en je sluit rond 14.30 uur de workshopdag af met een korte eindpresentatie aan ouders en andere fans. Bij de workshop Kunst & Design maak je een winterschilderij van stofjes. De dansworkshop staat in het teken van moderne dans en bekende popliedjes en tijdens de workshop Muziek ga je lekker trommelen. 

Kleuterworkshops 4 – 5 jaar

De kleuterworkshops zijn van 9.30 tot 10.30 uur. Kleuters kunnen kiezen uit een workshop Muziek of Kunst & Design. Tijdens de workshop Muziek leer je trommelen op een Djembé en in de workshop Kunst & Design maak je een winters diertje dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook leuk is om te voelen. Laat een rendier of ijsbeer in 3D ontstaan door te mozaïeken met zaadjes, nootjes en boontjes. 

Kaartverkoop

Een kaartje voor de workshopdag kost € 10,- per kind. Een kaartje voor de kleuterworkshop kost € 5,- per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.

Top