Home / Evenement / Een hele week gratis theater- en danslessen bij ToBe

Een hele week gratis theater- en danslessen bij ToBe

Doe gratis mee aan de theater- en danslessen van ToBe tijdens de MeeDoe-week van maandag 3 november tot en met zaterdag 8 november. Ontdek of acteren iets voor jou is of neem deel aan verschillende dansstijlen. De MeeDoe-week vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

ToBe Theater & Dans bestaat uit Jeugdtheaterschool Dordrecht, ToBe Dans en ToBe Theater Volwassenen. Tijdens de MeeDoe-week zijn alle reguliere theater- en danslessen open. Je kunt op www.tobe.nl/meedoeweek het complete lesrooster bekijken. Meerdere lessen volgen mag en van te voren aanmelden is niet nodig.

Jeugdtheaterschool Dordrecht
Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) krijg je een combinatie van acteer-, dans- en zangles. Al vanaf 4 jaar kun je beginnen met wekelijks een uurtje Kleutertheater. Vanaf 8 jaar krijg je naast acteerles ook dans en zang. Jongeren tot en met 20 jaar kunnen bij JTSD theaterervaring opdoen. Er is veel te beleven, zo maakt de jeugdtheaterschool zelf voorstelling. We weet speel je binnenkort mee! Kijk op www.jtsd.nl voor meer informatie over JTSD.

ToBe Dans
Maak kennis met de grote variatie aan dansstijlen bij ToBe. Hard werken aan je danskwaliteiten of gewoon lekker bewegen? Het kan allemaal. De ToBe-docenten nemen je mee in lessen Hiphop, Breakdance, Moderne Dans, Modern Jazz, Dansconditie, Fushion Bellydance, Afrikaanse dans, T’ai Chi of het temperamentvolle Flamenco. Nieuw dit jaar is Kleuter- en Kinderballet. Al vanaf 2 jaar kun je bij ToBe starten met danslessen bij de cursus Peuterdans. Voor ervaren dansers zijn er demo crews Hiphop en Modern Jazz.

ToBe Theater Volwassenen
Vanaf 18 jaar kun je bij ToBe starten met de Beginnerscursus Acteren. Daarna kun je een conference maken bij Kleinkunst of een voorstelling bij Improvisatietheater. Speelervaring is niet nodig. Je ontwikkelt bij ToBe je speltechniek en ontdekt je eigen verbeeldingskracht en stijl.

Contact opnemen met ToBe Theater en Dans kan via 078-6133144 of klant@tobe.nl. De lessen vinden plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148. Op woensdagmiddag 5 november zijn er ook gratis jeugdtheaterschoollessen in Barendrecht in De Baerne, Buitenlandse Baan 1.

De MeeDoe-week verloopt verder zoals alle andere lesweken. De lessen zijn besloten en daarom niet toegankelijk voor ouders of andere kijkers. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat de lessen meteen kunnen starten.

Top