Home / Media / Feestelijke start Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom

Feestelijke start Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom

Aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht ontwikkelt de gemeente een kleinschalig, energieneutraal en circulair bedrijvenpark. De goed ontsloten locatie ligt direct aan de A16. Er is ruim 15 hectare te koop als bedrijfskavels, variërend in kavelgrootte van 1.000 tot 15.000 m2. Ondernemen gaat hier hand in hand met innovatie, collectieve oplossingen voor duurzaam ondernemen èn een prettige omgeving voor mens en natuur. Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom biedt ondernemers volop kansen voor duurzame initiatieven.

Concreet en uitvoerbaar
André Flach, wethouder Economie: “Met circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom willen we samen met onze ondernemers investeren in een duurzame toekomst. Duurzaamheid en circulariteit zijn lastige begrippen, daarom hebben we ze in ons handboek circulariteit vertaald naar concrete en uitvoerbare maatregelen. Ondernemers die hier een kavel kopen, krijgen daarbij praktische ondersteuning van een duurzaamheidsadviseur. Samen houden we de ecologische voetafdruk van dit bedrijvenpark zo klein mogelijk. Gewoon doen, dat vinden wij belangrijk in Ambacht”.

U bent van harte welkom bij de feestelijke start van het bouwrijpmaken en de kavelverkoop voor Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dan hoort u meer over het handboek circulariteit en de 8 circulaire doelen voor onder andere water, energie en biodiversiteit van dit unieke bedrijvenpark.

Programma
Woensdag 20 maart 2019 van 14.00 – 16.00 uur
Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht*

14.00 uur Welkom
14.15 uur Officiële handeling door wethouder André Flach,
portefeuillehouder Economie
14.30 uur Première promofilm Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom
16.00 uur Afsluiting

*Bij rotonde Ambachtsezoom/Reeweg (richting A16). Komt u met de auto? Dan kunt u het beste parkeren aan het einde van De Baak (bereikbaar via de Langeweg). Via het fietspad Baakpad is het een klein stukje lopen naar de handeling.

Top