Home / Evenement / (Ge)woongenietendag De Volgerlanden 2015

(Ge)woongenietendag De Volgerlanden 2015

Op 18 april 2015 organiseert Project De Volgerlanden samen met haar partners weer de jaarlijkse (Ge)woongenietendag. Op dit evenement, dat ook dit jaar in de Sophiasporthal plaatsvindt, is alle informatie te vinden over het aanbod aan nieuwbouwwoningen en vrije bouwkavels in De Volgerlanden.

Op de (Ge)woongenietendag kunnen belangstellenden in woningbouwprojecten zich laten informeren over het actuele woningaanbod in De Volgerlanden. Dat deze wijk populair is, blijkt wel uit de hoge woningverkopen in de afgelopen jaren en de grote belangstelling voor de woningbouwontwikkelingen in deze wijk. Alle woningen die recentelijk in verkoop kwamen, zijn verkocht!

Het aanbod aan verschillende projecten is dit jaar groot. Zo zijn er appartementen, een project waar je zelf je rijwoning of tweekapper ontwerpt, patio- en waterbungalows, eengezinswoningen, tweekappers en grote en kleine kavels om zelf een woning op te bouwen. Op de (ge)woongenietendag wordt ook voor het eerst het volgende grote ontwikkelgebied getoond, ‘Watervogels’. Hier komen tweekappers, rijwoningen (huur en koop) en vrije kavels.

De (Ge)woongenietendag begint om 12.00 en duurt tot 15.00 uur. Voor de kleintjes staat bij de ingang van de Sophiahal buiten een grote opblaasbare stormbaan klaar om lekker te kunnen ravotten.

Top