Home / Evenement / GRATIS PROEFLES STUDIOKLAS STAND UP

GRATIS PROEFLES STUDIOKLAS STAND UP

Geef jij graag je ongezouten mening en ben je tussen 14 en 20 jaar? Doe dan mee met de Studioklas Stand Up bij Jeugdtheaterschool Dordrecht. Op dinsdag 7 oktober is er een gratis proefles van 18.30 tot 20.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Grijp de microfoon en laat iedereen kennismaken met jouw kijk op de wereld!

Stand Up is een theatervorm waarbij je met alles de spot drijft, ook met jezelf. Op het podium heb je behalve een microfoon en een dosis humor weinig om op terug te vallen. We werken aan podiumpresentatie, improvisatie, omgaan met publiek, timing en het verzinnen van eigenzinnige grappen. Je maakt tijdens de cursus Studioklas Stand Up een tekst voor je eigen set, die je mag uitproberen op publiek.

Je krijgt iedere dinsdagavond les in het Energiehuis van 18.30 tot 20.00 uur. De cursus kost €232,50 voor 30 lessen van 1,5 uur. Van te voren aanmelden voor de proefles op dinsdag 7 oktober hoeft niet. Meer informatie via www.jtsd.nl, jtsd@tobe.nl en 078-6133144.

Kleinkunst 18+
Voor iedereen vanaf 18 jaar heeft ToBe een de cursus Kleinkunst. Hier leer je de basistechnieken voor het maken van een conference of lied. Cabaret is humor, de werkelijkheid met een twist. Spot met jezelf en met de wereld om je heen en fileer maatschappelijke trends en menselijk gedrag tot op het bot. Na een periode van zoeken en improviseren werk je het beste nummer uit tot een presentatie. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Top