Home / Vrijwilligerswerk / Heeft u hulp nodig en heeft u geen vrienden of familie? HiP biedt uitkomst!

Heeft u hulp nodig en heeft u geen vrienden of familie? HiP biedt uitkomst!

HiP koppelt mensen die hulp nodig hebben, zonder familie, kennissen, buren, aan hulpvaardige vrijwilligers uit de kerken.

Heeft u hulp nodig? Zou u graag eens een kop koffie met iemand drinken? Of heeft u een klusje in huis waarmee u omhoog zit?

Iedereen heeft weleens hulp nodig. HiP biedt uitkomst wanneer u:
? Zelfstandig woont en geen vrienden, familie of kennissen hebt die u kunnen helpen.
? Niet voldoende financiƫle middelen hebt om praktische hulp in te kopen.

Kijk voor meer informatie en om hulp te vragen op www.stichtinghip.nl/ikwilhulp.html of bel 0900-447 447 4 (0,10 ct/pm).

Praktijkvoorbeeld: Mevrouw De Jong van 62 jaar neemt contact op met HiP. De administratie van mevrouw De Jong is een ‘grote rotzooi’ geworden, zoals ze zelf zegt. Ze komt er zelf niet meer uit. Momenteel is ze drie dagen per week in het ziekenhuis voor behandeling. Daarna is ze vaak erg moe. Ze heeft geen familie en nauwelijks vrienden die ze om hulp kan vragen. Is er iemand die haar kan helpen met de administratie? Ja, Stichting HiP vond Peter (37 jaar) uit een kerk in de buurt bereid te gaan helpen.

Wilt u juist hulp bieden? Als u verbonden bent aan een van de aan HiP deelnemende kerken in Hendrik-Ido-Ambacht dan kunt u zich inschrijven als vrijwillige hulpbieder. Kijk op www.stichtinghip.nl/hendrikidoambacht.html.

Coƶrdinator voor HiP in Hendrik-Ido-Ambacht
Heleen van der Waal
heleenvanderwaal@kpnmail.nl
0640437848 of 6818134

Ook Karin uit het onderstaande filmpje komt voor hulp via HiP in aanmerking!

Top