Home / Evenement / Internationale Vrouwendag Hendrik-Ido-Ambacht

Internationale Vrouwendag Hendrik-Ido-Ambacht

Hey Leuke Vrouw! Ben jij er zondag 8 maart ook bij?

Zondag 8 Maart Internationale Vrouwendag!

We vieren in Cascade op 8 maart Internationale Vrouwendag! Om 14.00 uur ben je van harte welkom! Het programma duurt tot 19.30 uur. We heten je welkom met een glaasje bubbels en een amuse.
Het eerste deel van het programma neemt Lianne de Graaf je mee in het onderwerp de BV-Ik. Hoe houd jij alle ballen in de lucht? En lukt dat wel? Een onderwerp waar we allemaal wel eens tegenaan lopen.
Hierna is het tijd om te proeven van lekkernijen die door jullie zelf zijn klaar gemaakt. We vragen je namelijk om een gerechtje voor drie personen te maken/kopen en die mee te nemen. Wat zal het leuk zijn die lange tafel vol met allerlei heerlijkheden! Wil je een warm gerechtje meenemen, zorg dan zelf er voor dat je iets hebt waardoor het warm blijft of laat het tegen 16.00 uur brengen. Wij zorgen voor de basis, lekkere soepen en mooie broden! Naast de bubbels bij de entree krijg je van ons ook nog twee consumpties en bij het naar huis gaan een leuke Goodybag!
Vanwege het grote succes van vorige jaar vragen we je om ook dit jaar een cadeautje te kopen van maximaal €2,50. Schrijf er een leuke tekst of iets liefs op. Bij de entree staat een grote mand. Stop daar je cadeautje in. Bij het naar huis gaan, mag iedere vrouw iets uitzoeken!
Verder is het deze middag mogelijk om op creatieve wijze vorm te geven aan het onderwerp Internationale Vrouwendag én zijn er tal van kramen met zaken die jou als vrouw interesseren! Enthousiast geworden? Meld je dan vliegensvlug aan via aanmeldingen.int.vrouwendag@gmail.com! Is je betaling voor 1 februari binnen dan maak je kans op een gezichtsbehandeling bij Biostyle met de producten van Hannah ter waarde van… of een pedicure behandeling ter waarde van 27,50 bij Trudy’s body & beauty. Snel aanmelden dus!
Internationale vrouwendag 8 maart 14.00 – 19.30 uur
Cascade, Hendrik-Ido-ambacht
Entree 17,50
Meer informatie op onze facebook pagina internationale vrouwendag Hendrik-Ido-Ambacht

Top