Home / Evenement / Workshopdag All You Can Dance 2015 in het Energiehuis

Workshopdag All You Can Dance 2015 in het Energiehuis

Een dag lang uiteenlopende dansstijlen uitproberen, dat kan tijdens All You Can Dance (AYCD) op 25 januari. ToBe cultuurcentrum organiseert dansworkshops en -activiteiten voor jong en oud in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Van Stepping tot Jazz Fusion en Hiphop tot Ballet.

Voor alle leeftijden zijn er tijdens AYCD dansworkshops variërend in prijs van maar € 6,- tot € 10,-. De workshops zijn te volgen zonder danservaring. Op www.tobe.nl/allyoucandance kun je je kaarten bestellen en vind je meer informatie over alle workshops en activiteiten.

Special Guest Teachers
Joey van der Slot (So You Think You Can Dance) geeft Hiphopworkshop voor kinderen, jongeren en volwassenen. Houd je meer van ballet? Zorg dan dat je les krijgt van Éva Boele Thoman, voormalig balletdanseres en docent aan de Fontys Dansacademie. Bestel voor deze speciale hiphop- en balletworkshops op tijd je kaarten!

Meer
Naast dansworkshops is er voor alle deelnemers een gratis dansdemonstratie Hiphop en Modern Jazz door de demo crews van ToBe en door Joey. Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar is er ook de interactieve voorstelling Clowntje Tiereliet. Kaarten voor deze voorstelling zijn, net als voor alle workshops, los te verkrijgen. Bespaar geld met de Package Deals door Clowntjes Tiereliet te combineren met de kinderworkshops ‘Hiphop kids’, ‘Dansen in het circus’ of ‘Balletzwaantjes door Éva’.

Deelnemen
Koop per workshop een kaartje en stel zo je eigen AYCD-menu samen. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op www.tobe.nl/allyoucandance. Kaarten kopen aan de balie van het Energiehuis kan ook. Het is raadzaam kaarten van te voren te kopen in verband met het beperkte aantal plaatsen per workshop. Let bij het kopen van de kaarten goed op de leeftijd en de tijd die vermeld staat bij de workshop. Kaarten die gekocht zijn worden niet meer geruild.

Top