Home / Evenement / Nieuwe show Vocal Popgroup Re-flax: Autumn Proms

Nieuwe show Vocal Popgroup Re-flax: Autumn Proms

Op zondag 18 november 2018 geeft Vocal Popgroup Re-flax in samenwerking met het Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) orkest twee nieuwe shows in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Re-flax is al heel lang geen onbekende meer in ‘Korenland’. Onder leiding van songcoach Jeffrey van der Vegt verzorgt het koor elk jaar eigen succesvolle theatershowproducties. Daarnaast is Re-flax een graag geziene gast tijdens optredens binnen en buiten de regio. Regelmatige bezoekers staan steeds weer versteld van de diversiteit van dit 80-koppige gezelschap. “Re-flax is toe aan een nieuwe uitdaging” aldus songcoach Jeffrey. Eerder had hij contact met Ton van Grevenbroek, dirigent van het Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie orkest. Na een enthousiast gesprek was de nieuwe uitdaging een feit. Het orkest dat in 1902 werd opgericht, ontving tijdens haar 50-jarig bestaan het predicaat ‘Koninklijk’ en heeft een rijke historie. Niet alleen met eigen concerten en optredens tijdens grote evenementen, maar tevens als begeleidingsorkest van bekende artiesten. De overeenkomsten tussen beide groepen, het streven naar een steeds betere kwaliteit, diversiteit en plezier hebben in het samen muziek maken is de basis geworden van deze nieuwe uitdaging. 

Het publiek kan rekenen op een verrassend muziekspektakel, verzorgd door ruim 130 muzikanten, waarin Re-flax live wordt ondersteund door het KRPH orkest. In hoog tempo wordt gewisseld tussen de muziekstijlen pop, rock, romantics en evergreens.

Voor de twee voorstellingen (aanvang 14.00 uur en 19.30 uur) zijn kaarten à € 15,- verkrijgbaar aan de kassa van Kunstmin, telefonisch via (078) 639 7979 of via www.kunstmin.nl                                                                                       

Top